Căutare Live

Prognoza METEO pentru septembrie! La ce ar trebui să ne așteptăm

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru luna septembrie și veștile sunt extrem de importante mai ales pentru cei care vor să plece în vacanță! Ce anunță specialiștii pentru perioada următoare și la ce ar trebui să ne așteptăm?

VREMEA 13-20 AUGUST

Temperatura aerului va fi mai ridicată decât normalul climatologic al s ăptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari în regiunile din nord-vest. Local în extremitatea sudic ă valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar îndeosebi în cele din jumatatea de sud și de est. Local în nord-vest și la munte este posibil un ușor excedent de precipitații.

VREMEA 20-27 AUGUST

Temperatura aerului va avea valori ușor peste normalul climatologic al săptămânii în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nord-vestice și se va situa în general în limite normale în sudul și sud-estul extrem.

Cantitățile de precipitații se vor încadra în general în limitele normale ale intervalului în mare parte din țară, fiind posibile precipitații excedentare în sud-vest și local la munte.

VREMEA 27 AUGUST-3 SEPTEMBRIE

Valorile termice, în medie, vor fi mai ridicate decât normalul climatologic al perioadei în majoritatea regiunilor.

Cantitățile de precipitații pot fi ușor excedentare îndeosebi în sud, centru și la munte și vor fi apropiate de media climatologică a săptămânii în restul teritoriului.

VREMEA 3-10 SEPTEMBRIE

Temperatura aerului se va situa în jurul valorilor normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate decât acestea în nord-vestul și centrul țării.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Local, cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară față de media perioadei, mai ales în regiunile centrale și la munte.

Sursa: meteoromania

Vremea în septembrie 2018. Prognoza meteo anunță cum va fi la toamnă... Vine POTOPUL! ANM a emis cod GALBEN de ploi și furtuni pentru următoarele ore! Care sunt zonele vizate...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri