Antena Căutare

Veste teribilă în această seară! Vremea o ia razna total! România, amenințată de un fenomen meteo periculos!

Meteorologii au emis o nouă alertă de ninsori, polei şi vânt! Se anunţă ninsori record şi ger năprasnic, iar un nou ciclon cu aer polar va lovi România. Sunt vizate 32 de judeţe şi municipiul Bucureşti

Meteorologii au emis o nouă alertă de ninsori, polei şi vânt! Se anunţă ninsori record şi ger năprasnic, iar un nou ciclon cu aer polar va lovi România. Sunt vizate 32 de judeţe şi municipiul Bucureşti.

Trei oameni şi-au pierdut viaţa în doar câteva ore. La 20 de kilometri de Botoşani, o maşină cu şase oameni s-a izbit de un microbuz pe carosabilul acoperit de zăpadă şi gheaţă. O mamă de 34 de ani a murit pe loc. Fusese luată la ocazie din Focşani.

Estul ţării a fost cel mai grav afectat de ninsori. Au fost blocaje pe zeci de drumuri. La intrarea în Bacău, şoferii au stat pe loc cu orele. Chiar şi o ambulanţă care transporta un pacient la spital a rămas blocată pe un drum din Vrancea. Iar pe o stradă din Iaşi, zăpada s-a topit şi s-a tranformat într-un strat gros de polei. Un autobuz şi mai multe maşini nu au mai putut înainte.

Ninsori și polei până joi! Vremea în București pe trei zile 19 - 21 noiembrie... Vremea se înrăutătește! Alerta meteo cod galben de ceață și polei până la ora 23.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x