Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Vremea 11 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță ploi și furtuni

Vremea 11 aprilie 2019. Prognoza meteo România. Meterologii anunță ploi pe timpul nopții în București, averse și furtuni izolate la munte.

vremea 11 aprilie 2019

Vremea 11 aprilie 2019. Prognoza meteo România. Meteorologii anunță ploi pe timpul nopții în București, averse și furtuni izolate la munte.

Vremea de joi va avea o instabilitate atmosferică. Aceasta se va menține la cote relativ ridicate în cea mai mare parte a țării. Local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative, doar la munte, în sudul Banatului și în nordul Olteniei și al Munteniei urmând să se strângă până la 10-15 mm. Vântul va sufla slab în aproape toate zonele țării, cu excepția Bărăganului, unde acesta va fi slab până la moderat. Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, 15-20 de grade în Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Citește și: Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019

Vremea București 11 aprilie 2019

Cerul va fi parțial noros, cu temperaturi care se vor încadra între 17°C și 8°C. Aversele vor cădea pe timpul nopții la București. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre E pe timpul zilei și cu 6 km/h dinspre SV. Ploile vor continua vineri, dar și în weekend. Duminică sunt anunțate furtuni cu fulgere.

Prognoza meteo la munte 11 aprilie 2019

Ploi în cantități însemnate la munte, atât ziua cât și nopatea. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 13°C și 3°C. La munte sunt anunțate averse și furtuni izolate pe timpul nopții. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre NE. Cantitățile de apă ce se vor strânge vor fi de 7 L/m². La munte, ploile vor persista până la finalul săptămânii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro