Antena Căutare

Vremea 13 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi mari

Vremea 13 septembrie. Ce anunță prognoza meteo de joi pentru România și cum va fi vremea la București, oe litoral și la munte.

Vremea 13 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi mari
vremea 13 septembrie 2018

Vremea 13 septembrie. Ce anunță prognoza meteo de joi pentru România și cum va fi vremea la București, oe litoral și la munte.

Vremea România 13 septembrie

Potrivit vremea.ro, joi vremea va continuă să fie frumoasă în cea mai mare parte a țării, doar în zona litorala urmând să se mențină condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice (în mod local), că urmare a instabilității generate de temperatură ridicată a apei Mării Negre. Vântul va suflă moderat în estul Dobrogei și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în vestul Olteniei.

Vremea pe 4 săptămâni

Vremea la București 13 septembrie 2018

Vremea la București se menține în parametrii din ziua precedentă, fără modificări semnificative. Cerul se prezintă parţial înnorat pe tot parcursul zilei, având valori maxime și minime între 26°C și 15°C. Vântul suflă slab dinspre ENE, cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Nu sunt anunțate ploi.

Important este de menționat faptul că temperaturile la București sunt într-o continuă creștere, sâmbătă, 15 septembrie, înregistrându-se cea mai mai călduroasă zi din săptămână. Prognoza meteo anunță temperaturi de 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo 13 septembrie la munte

Vremea la munte aduce temperaturi în creștere. Sunt prognozate două grade în plus față de ziua precedentă, iar tendința este una ascendentă, atingându-se punctul culminant în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, când în termometre se vor înregistra 27 de grade Celsius.

Joi, 13 septembrie, prognoza meteo la munte aduce cer senin, vânt variabil și valori termice ce se situează între 24°C și 11°C. Ploile la munte revin vineri, 14 septembrie.

Vremea 13 septembrie pe litoral

Potrivit vremea ido, Vremea pe litoral se anunță deosebit de frumoasă încă, cu un cer senin. Vântul suflă moderat, dra ploile nu își vor face simțită prezența. Temperaturile maxime și minime se încadrează între 25°C și 18°C. Vremea la mare se va schimba de vineri, și chiar dacă nu scad temperaturile, locuitorii Dobrogea vor lua contact din nou cu... aversele de ploaie.

Căldură mare în România, cu temperaturi de peste 30 de grade. Când pătrunde valul de aer cald... Vești sumbre pentru iarna 2018-2019! Primele estimări făcute de meteorologi nu sunt deloc bune! Se anunță viscol și ger ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x