Antena Căutare

Vremea 16 august. Se răcorește și vin ploile în aproape toată țara

Vremea joi, 16 august 2018. Meteorologii anunta ca, dupa ce am indurat canicula, se racoreste si ca vom avea parte de ploi de scurta durata in aproape toata tara.

Vremea joi, 16 august 2018. Meteorologii anunță că, după ce am îndurat canicula, se răcorește și că vom avea parte de ploi de scurtă durată în aproape toată țara.

Vremea în țară

Joi temperaturile vor scădea ușor în nordul țării, pe fondul nebulozității ceva mai ridicate, în timp ce în sud acestea vor continuă să cocheteze cu pragul caniculei. În vest, centru și în nord îndeosebi în cursul după-amiezii se vor semnala local unele averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, aceste averse urmând să fie mai însemnate cantitativ în mod izolat (și mai ales în zonele montane). Vântul va suflă slab în aproape toată țară, cel mult slab până la moderat în sud-est. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 25 și 30 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu valori ușor mai ridicate posibile în sudul Transilvaniei), 30-35 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 25-30 de grade în Moldova.

Vremea în București

ANM anunșă în Bucureşti că vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 33...34 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Temperaturi la mare

Mamaia

32° C

Precipitaţii 1%

Mult soare

Costinești

31°C

Precipitaţii 1%

Predominant însorit

Vama Veche

31°C

Precipitaţii 1%

Predominant însorit

Temperaturi la munte

Sinaia

24°C

Precipitaţii 25%

Predominant însorit

Vatra Dornei

19°C

Precipitaţii 69%

O aversă de ploaie sau furtună

Brașov

29°C

Precipitaţii 2%

Vreme cu nori şi soare

Căldură TROPICALĂ, furtuni şi ploi! Vremea este la EXTREME în România. Ce ne aşteaptă zilele acestea din punct de vedere... Meteorologii au făcut ANUNȚUL! Vremea o ia RAZNA în zilele următoare! La ce ar trebui să ne așteptăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x