Antena Căutare

Vremea 25 august. Prognoza meteo anunta valuri de caniculă în toată țara

Vremea din 25 august 2018 se anunță extrem de călduroasă, peste pragul termic de caniculă. Prognoza meteo aduce vești despre cât de cald va fi în acest weekend, în România.

Vremea 25 august. Prognoza meteo anunta valuri de caniculă în toată țara
vremea 25 august 2018

Vremea din 25 august 2018 se anunță extrem de călduroasă, peste pragul termic de caniculă. Prognoza meteo aduce vești despre cât de cald va fi în acest weekend, în România.

Cum va fi vrema în luna septembrie

Vremea în România, 25 - 26 august 2018

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în sudul țării, unde indicele de disconfort temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor oscila în general între 30 și 35 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute (27-29 de grade) așteptate doar în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, dar și ușor mai ridicate (36-37 de grade Celsius) în Luncă Dunării. Că aspect, vremea va fi frumoasă în sud și în est, în timp ce în vest, centru și nord se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie în mod local, ce vor fi însoțite și de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii.

Vremea 25 august la București

Potrivit vremea ido, vremea în București va caracterizată prin temperaturi ridicate și disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 32°C și 17°C. Vântul va fi variabil și va sufla pe direcția ESE. Nu sunt șanse de precipitații în Capitală, iar temperaturile continuă să crească și săptămâna viitoare.

Prognoza meteo 25 august a munte

Și la munte scăpăm de ploi în acest weekend, iar temperaturile sunt ridicate. Vântul suflă variabil, iar cerul se menține în mare parte senin în timpul zilei, însă prezintă unele înnorări pe timoul nopții. Șansele de precipitații sunt minime, iar temperaturile se încadrează între 28°C și 14°C. Conform prognozei meteo, ploile la munte vor începe săptămâna viitoare, de marți,

Vremea în București, 25 august 2018. Ce temperaturi sunt prognozate... ALERTĂ de VREME SEVERĂ în weekend. Avertizare meteo de vijelii și ploi torențiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x