Vremea în București 12 septembrie 2018. Cât scad temperaturile

Vremea în București din 12 septembrie 2018 este ușor vreme instabilă și cu temperaturi în scădere față de zilele precedente! temperaturi în scădere.

vremea 12 septembrie 2018

adevarul.ro

Vremea în București din 12 septembrie 2018 este ușor vreme instabilă și cu temperaturi în scădere față de zilele precedente! temperaturi în scădere.

Vremea pe 4 săptămâni

Potrivit vremea.ro, miercuri vremea va fi frumoasă în aproape toată țara, cu un cer variabil. Doar în Dobrogea izolat în cursul după-amiezii se vor produce câteva averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat în sud-est și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș, 25-30 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 22-27 de grade în Moldova, cel mai răcoare urmând să fie în extremitatea nordică a regiunii.

Meteo 12 septembrie la București

Vremea în Capitală este iar mohorâtă, iar asta din cauza cerului parţial înnorat, dar și a temperaturilor aflate în scădere față de ziua precedentă. Șansele de ploie sunt totuși extrem de mici, până în weekend când aversele își fac apariția pe timpul nopții. Temperaturile scad cu patru grade față de ziua precedentă, marți 11 septembrie 2018. Maximele și minimele termice se vor încadra între 26°C și 15°C, iar vântul va sufla slab cu 10 - 15 km/h. Sâmbătă, 15 septembrie 2018, va fi cea mai călduroasă zi de toamnă din săptămână, cu temperarturi ce pot depăși chiar 30 de grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte

Cum va fi vremea la mare

Ultimele știri