Antena Căutare

Vremea în București 13 septembrie 2018. Când vin temperaturi de 30 de grade

Cum va fi vremea joi în București și când sunt anunțate temperaturi de 30 de grade Celsius. 

Vremea în București 13 septembrie 2018. Când vin temperaturi de 30 de grade
vremea in bucuresti 13 septembrie 2018

Vremea în București se anunță caldă, în ciuda aspectului înnorat al cerului. Prognoza meteo anunță temperaturi în continuă creștere, bucureștenii având parte chiar de o adevărată zi de vară în plină toamnă. Cum va fi vremea joi în București și când sunt anunțate temperaturi de 30 de grade Celsius.

Vremea în București 13 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, Vremea la București se menține în parametrii din ziua precedentă, fără modificări semnificative. Cerul se prezintă parţial înnorat pe tot parcursul zilei, având valori maxime și minime între 26°C și 15°C. Vântul suflă slab dinspre ENE, cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Nu sunt anunțate ploi.

Important este de menționat faptul că temperaturile la București sunt într-o continuă creștere, sâmbătă, 15 septembrie, înregistrându-se cea mai mai călduroasă zi din săptămână. Prognoza meteo anunță temperaturi de 30 de grade Celsius.

Vremea în România 13 septembrie

Potrivit vremea.ro, joi vremea va continuă să fie frumoasă în cea mai mare parte a țării, doar în zona litorala urmând să se mențină condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice (în mod local), că urmare a instabilității generate de temperatură ridicată a apei Mării Negre. Vântul va suflă moderat în estul Dobrogei și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade Celsius în cea mai mare parte a țării, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în vestul Olteniei.

Vremea pe 4 săptămâni

Vremea în București 12 septembrie 2018. Cât scad temperaturile... Vremea 12 septembrie. Prognoza meteo cu ploi și temperaturi în scădere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x