Antena Căutare

Vremea în București 17 noiembrie. Ninsori și temperaturi scăzute în Capitală

Vremea in Bucuresti 17 noiembrie. Meteorologii anunta temperaturi scazute si ninsori pe timpul noptii. Vremea va continua sa se raceasca in intreaga tara. Afla cum va fi vremea sambata, 17 noiembrie.

Vremea în București 17 noiembrie. Meteorologii anunță temperaturi scăzute și ninsori pe timpul nopții. Vremea va continua să se răcească în întreaga țară. Află cum va fi vremea sâmbătă, 17 noiembrie.

Vreme extremă! Cât scad temperaturile în weekend

Potrivit vremea ido, Sâmbătă vremea va continuă să se răcească ușor peste tot, însă cerul va fi variabil spre mai mult senin în aproape toată țara, cu excepția sud-estului, unde temporar vor persistă unele înnorări. Totuși, doar în estul Dobrogei vor mai există condiții pentru producerea de ploi slabe trecătoare. Dimineață va fi geroasă în depresiunile din estul Transilvaniei, unde temperaturile minime vor coborî ușor sub -10 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în est și în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 2-7 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 3-8 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cel mai cald urmând să fie în sudul extrem al Munteniei.

Viscol și ninsori abundente! Prognoza meteo weekend 17-18 noiembrie

Vremea în București, 17 noiembrie

Cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile se vor încadra în maxime de 4 grade Celsius și -3 grade Celsius. Șansele de precipitații, pe timpul zilei, sunt de 45%, iar vântul bate în rafale cu 38 km/h. Sâmbata, pe timpul nopții, temperaturile minime vor ajunge la valoarea de -2 garde Celsius, iar șansele de precipitații anunțate sunt de 40%. Pe timpul nopții, în București, sunt așteptate ninsori.

Vremea 17 noiembrie 2018. Temperaturile continuă să scadă în toată țara... Alerta meteo ANM cod galben de vreme rea se extinde! Județe afectate de viscol puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x