Antena Căutare

14 versus 38. De ani! Mihai și mișcările lui pe ”role agresive” l-au impresionat pe CRBL: ”Mă înveți și pe mine?”

Mihai a venit la “Next Star” cu un număr cu adevărat spectaculos. la cei 14 ani, se recomandă a fi un puști care promovează sportul urban, în special, rolele agresive. 

Mihai a venit la “Next Star” cu un număr cu adevărat spectaculos. la cei 14 ani, se recomandă a fi un puști care promovează sportul urban, în special, rolele agresive.

Ei bine, Mihai i-a cam dat pe spate pe jurați, mai ales pe CRBL, după ce a executat câteva mișcări de-a dreptul inedite. Desigur, pe role!

Lui Mihai mama i-a pus patinele cu rotile în picioare, ea însăși fiind o mare amatoare a mersului pe role, căci așa se deplasează la serviciu. De aici a pornit pasiunea sa, pasiune care l-a făcut pe CRBL să-și dorească să învețe și el tainele rolelor.

“Tu mă înveți Kendama (n.n. un joc de îndemânare de origine japoneză, pe care CRBL îl practică), iar eu te învăț săte dai cu rolele”, îi propune Mihai. Iar CRBL nu doar că este de acord, ci incepe să dea sfoară în țară că este foarte interesat de “o pereche de role agresive, măsura 44”.

Apropo, îl ajută cineva?

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „MIHAI”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu e Lizuca, dar vine din ”Dumbrava minunată”! Serena impresionează cu forța din voce, demnă de o adevărată artistă... Adele, în mai multe ”exemplare” pe scena ”Next Star!” Bianca vrea să calce pe urmele artistei care a cucerit lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x