Next Star

Ne revedem în curând!

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?” Ce a răspuns jurata „Next Star”

 
+2 click pentru
galerie

Alina Eremia, jurata “Next Star”, primește zi de zi complimente! Odată cu venirea primăverii, parcă a înflorit! Radioasă, cu energiile refăcute tocmai în însoritul Zanzibar, artista arată mai bine ca oricând.

„Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?”, a fost întrebată de o admiratoare. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii doar s-a limitat să-i dea Like comentariului și să adauge câteva emoticoane zâmbitoare.

Se pare că primăvara îi priiește mai mult ca oricând Alinei, mai ales că recenta ei piesă, „Poartă-mă” a devenit un adevărat hit.

Vouă vă place?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe