Antena Căutare

Surpriză de proporții pentru Ana Maria Rață, campioană națională la haltere, la doar 11 ani! Alessandra Stoicescu: ”Să nu uiți că ești un copil special!”

Ana Maria se bucură de succes de când s-a apucat de haltere, fiind campioană națională, însă provine dintr-o familie modestă, iar problemele cu care se confruntă nu sunt deloc ușoare.

Ana Maria se bucură de succes de când s-a apucat de haltere, fiind campioană națională, însă provine dintr-o familie modestă, iar problemele cu care se confruntă nu sunt deloc ușoare.

”Are un talent nativ. În primul an a ieșit campioană la categoria ei.”, a povestit antrenorul ei.

”La smuls ridic 50 și la aruncat 60 de kilograme.”, a spus ea pe scena de la ”Next Star”.

”Suntem șapte frați. Mi-e greu fără mama. Domnul antrenor e ca un tată pentru mine, ne ajută și pe mine și pe alți sportivi.”, a mai povestit Ana.

Alessandra Stoicescu a venit în platoul emisiunii și i-a dăruit un laptop, din partea Fundației ”Mereu Aproape”, iar acest lucru a emoțioant-o teribil: ”Sunt foarte fericită. Acum pot să vorbesc cu frații mei, cu doamna dirigintă, cu mama, să-mi fac temele.”, a mai spus ea cu ochii în lacrimi.

De asemenea, Alessandra a ținut să-i amintească că nu e deloc ușor ce face: ”Ești un copil special. Să nu uiți asta niciodată. Trebuie să plângi doar de bucurie.”, i-a spus ea.

Ce sincron, oameni buni, ce sincron! Double D, grupul de 20 de fete, care a făcut show total pe scena de la ”Next Star”:... Ce interpretareee! Delia Malinici a cucerit-o pe Lidia Buble: ”O văd în finala serii. E foarte talentată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x