Antena Căutare

Copiii de la ”Next Star”, extrem de talentati, dar si mai generosi: Ioana Rusnac a ajutat o fetita sa-si recapete vederea

Ioana Rusnac are 12 ani si este din București. Nu este numai un copil talentat, ci si unul extrem de generos. Este constienta ca are tot ce isi dorește, asa ca, alaturi de parintii ei, a infiintat o firma al carui profit il doneaza copiilor mai putin norocosi.

Ioana Rusnac are 12 ani și este din București. Nu este numai un copil talentat, ci si unul extrem de generos. Este constienta ca are tot ce isi dorește, asa ca, alături de parintii ei, a infiintat o firma al carei profit il doneaza copiilor mai putin norocosi.

Firma care a fost infiintata la initiativa Ioanei se ocupa de copertarea manualelor. Toti banii obtinuti sunt donati copiilor care au nevoie de ajutor de la o varsta frageda.

Valentina este una dintre fetitele pe care le-a ajutat concurenta de la ”Next Star”. Micuta avea probleme cu vederea si, pentru a deveni un copi normal, trebuia sa treaca printr-o interventie chirurgicala. Cu ajutorul Ioanei Rusnac, fetita si-a recapatat vederea.

Cele doua s-au intalnit pentru prima data in platoul emisiunii,

La multi ani, Vasile Muraru! Actorul implineste 57 de ani... Ioana Rusnac, o mini Duffy care a creat o atmosfera feerica, inconjurata de 15.000 de lumanari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x