Next Star

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Dan Negru, Șerban Copoț și jurații “Next Star” joacă Lapte gros, în platoul emisiunii

 
+5 click pentru
galerie

Sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, la “Next Star”, Irina (7 ani), din București, vine în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu un număr de umor care are ca subiect jocurile din copilăria părinților. Ocazie pentru jurați, dar și pentru Dan Negru, prezentatorul show-ului, și Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, să-și amintească de vremurile în care jucau Lapte gros.

Vrei să jucăm Lapte gros?”, îl întreabă Dorian pe colegul Pepe. “Hai, cine sare? Hai, Johnule!”, insistă acesta, în timp ce se ridică de la masa juriului. “Eu nu am mai jucat...”, se scuză Lidia, dar urcă pe scenă, să încerce jocul alături de colegii ei. Momentul se va lăsa cu un dublu “accident”: cu toții se prăvălesc pe scenă, iar Dorian își rupe cămașa. „Păi dacă ați sărit pe mine, s-a rupt cămașa!”, spune el, în hohote de râs.

Din care motiv Dan Negru îi va sfâșia lui Dorian Popa toată partea din spate a cămășii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

➡️ Urmăreste emisiunea Next Star online, pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/P8IOLE7. Vezi LIVE sau editii integrale inregistrate.

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE