Antena Căutare

Dorian Popa, juratul „Next Star”, a cerut ajutorul fanilor! Fetelor, e neajutorat și „chinuit” de vremea rea!

Dorian Popa, juratul „Next Star”,  a cerut ajutorul fanilor! Artistul a fost și el surprins de schimbarea bruscă de temperatură și s-a decis să stea mai mult timp în casă, departe de frig și ploaie. Tocmai de aceea a apelat la fani pentru a-i recomanda câteva filme și seriale.

Dorian Popa, juratul „Next Star”, a cerut ajutorul fanilor! Artistul a fost și el surprins de schimbarea bruscă de temperatură și s-a decis să stea mai mult timp în casă, departe de frig și ploaie. Tocmai de aceea a apelat la fani pentru a-i recomanda câteva filme și seriale.

„Ce ziceţi de cele 7 GRADE CELSIUS "care este" afară.. vine #toamna⁉️
Ce seriale recomandaţi pe vremea asta??☔️☔️”,
a întrebat Dorian. Fanii nu au întârziat să îi sară în ajutor, iar lista rămâne deschisă.

„Depinde ce gen preferi bro, dar îţi recomand "The originals", e super!”, „Eu prefer enisiunile gen Za Za Sing, Rai da' Buni...”, „Pasărea Spin”, au fost numai câteva dintre titlurile menționate.

Dorian Popa le pregătește fanilor o surpriză: o melodie nouă! Noua piesă a artistului se numește „De amor”, iar lansarea va avea loc cât de curând.

Dorian Popa, juratul „Next Star”, pregătește fanilor o surpriză! Fotografia care mai diminuează suspansul!... Fetița-fenomen Katia Cărbune, la „Neatza”: „La 11 ani, când m-am pus la pian, am compus piesa pur și simplu! Părinții me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x