Next Star

Ne revedem în curând!

Dorian Popa, juratul „Next Star”, a cerut ajutorul fanilor! Fetelor, e neajutorat și „chinuit” de vremea rea!

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa, juratul „Next Star”,  a cerut ajutorul fanilor! Artistul a fost și el surprins de schimbarea bruscă de temperatură și s-a decis să stea mai mult timp în casă, departe de frig și ploaie. Tocmai de aceea a apelat la fani pentru a-i recomanda câteva filme și seriale.

„Ce ziceţi de cele 7 GRADE CELSIUS "care este" afară.. vine #toamna⁉️
Ce seriale recomandaţi pe vremea asta??☔️☔️”,
a întrebat Dorian. Fanii nu au întârziat să îi sară în ajutor, iar lista rămâne deschisă. 

„Depinde ce gen preferi bro, dar îţi recomand "The originals", e super!”, „Eu prefer enisiunile gen Za Za Sing, Rai da' Buni...”, „Pasărea Spin”, au fost numai câteva dintre titlurile menționate.

Dorian Popa le pregătește fanilor o surpriză: o melodie nouă! Noua piesă a artistului se numește „De amor”, iar lansarea va avea loc cât de curând.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe