Next Star

Ne revedem în curând!

Dorian Popa, mai sincer ca niciodată cu fanii: „Am fost și eu agitat, știți cum e în această perioadă...” Ce s-a întâmplat?

 

Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni, juratul emisiunii „Next Star”, a făcut un LIVE pe Facebook pentru fanii săi.

Extrem de sincer, artistul a mărturisit că de sărbători a stat departe de internet.  „Am fost și eu agitat, bănuiți cum știți cum e în această perioadă...” , și-a motivat el absența. 

După această mărturisire, artistul le-a propus fanilor o mare provocare: ei să-i dea numărul de telefon, iar el să-i sune.

Ce a ieșit? Vedeți AICI!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe