Next Star

Ne revedem în curând!

Elena Hasna, fetița-fenomen de la "Next Star", a ajuns o domnișoară de o frumusețe răpitoare. Da, Lara Fabian a noastră e mult mai frumoasă decât originala!

 
+2 click pentru
galerie

Elena Hasna, fetița-fenomen care ne-a emoționat cu talentul său divin după ce a urcat pe scena de la "Next Star", a devenit o adevărată domnișoară.

La 15 ani, artista din Târgu Jiu are de toate: pe lângă o voce inconfundabilă, Elena s-a transformat într-o adevărată domnișoară cu alură de fotomodel. Fanii chiar au asigurat-o că e mult mai frumoasă și mai talentată decât Lara Fabian, cântăreața care-i este un model și cu care a fost comparată de sute de ori.

La câteva luni de la finalizarea show-ului de talente ”Next Star”, Elena, câștigătoarea premiul de popularitate, este un adevărat star pe Youtube. Micuța artistă continuă să facă furori pe internet, căci interpretarea melodiei Larei Fabian, "Je suis malade", a adunat aproape 17 milioane de accesări pe Youtube.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe