Next Star

Ne revedem în curând!

Elena Hasna, tu ai ridicat juriul în picioare la „Next Star”, iar pe noi, ascultătorii, ne-ai făcut să te iubim! Ce moment, cum am putea uita!

 

Elena Hasna, fetița-fenomen care a ridicat juriul în picioare după ce a urcat pe scena de la "Next Star", nu poate fi uitată. Acum, se ocupă de „anii de liceu, când la mate dai de greu”, dar și de marea ei pasiune, muzica. Priză la public are, și încă muuuuuuuuuuultă!

La câteva luni de la finalizarea show-ului de talente ”Next Star”, Elena, câștigătoarea premiul de popularitate, este un adevărat star pe Youtube. Micuța artistă continuă să facă furori pe internet, căci interpretarea melodiei Larei Fabian, "Je suis malade", a adunat aproape 18 milioane de accesări pe Youtube.

Vă amintiți cât de frumos a cântat atunci? Dacă nu, vă reamintim noi! Numai pe a1.ro!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe