Antena Căutare

Finala celui de-al nouălea sezon al emisiunii „Next Star”, câștigată de „Micul Einstein” de România! Mihai Dobre i-a uimit pe toți!

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Next Star” a ajuns la final și pe scenă au urcat doar cei mai buni dintre cei buni! La final, Mihai Dobre a devenit fericitul câștigător al premiului de 20.000 de euro!

Cei mai buni și mai talentați concurenți ai sezonului nouă au intrat în competiție cu șanse egale la trofeul “Next Star” în valoare de 20.000 de euro, într-o gală de zile mari prezentată de Dan Negru și jurizată de Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Copiii au făcut spectacol și finala a fost una de-a dreptul grandioasă. Trofeul „Next Star” a mers la cel mai bun dintre cei buni, adică la Mihai Dobre, „micul Einstein” care poate face calcule amețitoare fără calculator, totul în timp ce recită „Luceafărul”!

Trofeul în valoare de 20.000 de euro a fost înmânat câștigătorului de Cristina Neagu, căpitanul echipei de handbal a României și singura handbalistă din istoria acestui sport desemnată de trei ori, în anii 2010, 2015 si 2016, cea mai bună jucătoare de handbal din lume!

Urmărește mai jos ce spectacol incredibil a făcut Mihai Dobre:

Cei mai buni dintre cei buni! Aceștia sunt cei trei concurenți care au ajuns pe podiumul „Next Star”!... Mihai Dobre, un copil cu o minte sclipitoare, a castigat "Next Star". Show-ul prezentat de Dan Negru, lider de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x