Antena Căutare

Frankee a venit de la Paris. "Tres bien, tres jolie"

Next Star este internațional. Dar asta deja știm. Micuța Françoise s-a născut în Hong Kong, la 6 ani locuia deja în Venezuela, s-a mutat apoi la New York, iar acum locuieşte cu părinţii săi la Paris.


Next Star este internațional. Dar asta deja știm. Micuța Françoise s-a născut în Hong Kong, la 6 ani locuia deja în Venezuela, s-a mutat apoi la New York, iar acum locuieşte cu părinţii săi la Paris. Acolo a aflat de Next Star şi s-a înscris la casting prin intermediul paginii de facebook a emisiunii, bucurându-se enorm când a aflat că a trecut mai departe şi că se poate prezenta în faţa juraţilor.

Părinţii săi nu au putut să o însoţească, astfel că emoţiile au fost cu atât mai mari pentru micuţa Françoise, care a izbucnit în lacrimi, înainte de a păşi pe scena Next Star. Cu atât mai emoționant a fost să vorbească la telefon cu mama sa.

A interpretat o piesă a celebrei Celine Dion, care i-a ridicat în picioare pe jurați. Iar Pepe a exclamat: "E o piesă foarte grea, ai interpretat foarte bine. Mi-a plăcut mult".

Iar Maria Cârneci a concluzionat: "Tres bien, tres jolie!"

S-a înscris la Next Star pe Facebook, tocmai din Franţa... Jack Sparrow o să-l caute după un așa dans! Ștefan e un pirat autentic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x