Next Star

Ne revedem în curând!

Iubita lui Dorian Popa, o adevărată „domnișoară de pică” toți când o văd! „Babs” e model, creator de modă și...MUZĂ!

 
+9 click pentru
galerie

Fetelor, puteţi să vă luaţi gândul de la Dorian Popa, juratul „Next Star”. Claudia, iubita lui pe care o alintă „Babs”, i-a sucit minţile.

Cei doi sunt atât de îndrăgostiți, încât merg la orice eveniment monden împreună, își fac complimente și declarații de dragoste, iar nu o dată Dorian a mărturisit că ea e muza lui, femeia alături de care se vede alături pentru toată viața.

Claudia cochetează cu modellingul și designerul vestimentar, fiind modelul propriilor creații. Ținutele ei sunt extrem de apreciate, iar multe artiste, printre care și Ruby sau Amna, se lasă îmbrăcate de Claudia.

Vă place cum arată?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe