Next Star

Ne revedem în curând!

Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, de la „Next Star” direct la Radio Zu! Piesa ei, în playlist, asta da performanță!

 
+7 click pentru
galerie

Ați ascultat și voi de dimineață la Radio Zu, "My heart is breathing you", o piesă ritmată care v-a garantat o zi excelentă?

Dacă nu ați reținut și numele artistei, vă spunem noi mai multe! Fetița care o interpretează și care a și compus-o de altfel se numește Katia Cărbune, are zece anișori, și talent cât încape!

S-a făcut linişte deplină atunci când frumoasa Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, a început să cânte pe scena de la „Next Star”. O fetiță, un pian, o piesă compusă de ea, la și o sală în care nimeni nu a mai avut replică.

Nu a mai mirat pe nimeni că Pepe a fost atât impresionat de interpretarea Katiei Cărbune, încât i-a acordat un Golden Star şi accesul direct în marea finală de la Next Star!​ Iar Mihai Morar, de la Radio Zu, prezent la masa juraților în timp ce micuța Katia interpreta "My heart is breathing you", s-a gândit că o astfel de voce minunată merită și mai mulți ascultători!

La "Next Star", Katia şi-a ocupat un binemeritat loc în marea finală și în inimile noastre! 

Vă spunem sincer, nouă ni s-a făcut pielea de găină!

 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe