Antena Căutare

Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, de la „Next Star” direct la Radio Zu! Piesa ei, în playlist, asta da performanță!

Ați ascultat și voi de dimineață la Radio Zu, "My heart is breathing you", o piesă ritmată care v-a garantat o zi excelentă? Dacă nu ați reținut și numele artistei, vă spunem noi mai multe! Fetița care o interpretează și care a și compus-o de altfel se numește Katia Cărbune, are zece anișori, și talent cât încape!

Ați ascultat și voi de dimineață la Radio Zu, "My heart is breathing you", o piesă ritmată care v-a garantat o zi excelentă?

Dacă nu ați reținut și numele artistei, vă spunem noi mai multe! Fetița care o interpretează și care a și compus-o de altfel se numește Katia Cărbune, are zece anișori, și talent cât încape!

S-a făcut linişte deplină atunci când frumoasa Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, a început să cânte pe scena de la „Next Star”. O fetiță, un pian, o piesă compusă de ea, la și o sală în care nimeni nu a mai avut replică.

Nu a mai mirat pe nimeni că Pepe a fost atât impresionat de interpretarea Katiei Cărbune, încât i-a acordat un Golden Star şi accesul direct în marea finală de la Next Star!​ Iar Mihai Morar, de la Radio Zu, prezent la masa juraților în timp ce micuța Katia interpreta "My heart is breathing you", s-a gândit că o astfel de voce minunată merită și mai mulți ascultători!

La "Next Star", Katia şi-a ocupat un binemeritat loc în marea finală și în inimile noastre!

Vă spunem sincer, nouă ni s-a făcut pielea de găină!

Complimenti! Letizia Chiloiro merge în marea finală de la Next Star! Fetița cu voce de aur ne-a cucerit!... „Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Ai un secret pentru asta?” Ce a răspuns jurata „Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x