Antena Căutare

LA 61 de ani, arată ca la 30! Maria Dragomiroiu cântă ”Condimente”, îmbrăcată în indiancă, precum Ruby! Doamna muzicii populare, moment de senzație, alături de Mario

În ediția specială de 1 Decembrie, Dan Negru a pregătit momente cu totul speciale. I-a adus laolaltă pe cei mai iubiți artiști din România și pe cei mai talentați copii ai românilor.

În ediția specială de 1 Decembrie, Dan Negru a pregătit momente cu totul speciale. I-a adus laolaltă pe cei mai iubiți artiști din România și pe cei mai talentați copii ai românilor.

Opt vedete - Ruby, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Laura Lavric, Marcel Pavel, Cătălin Moroșanu, nea Mărin și Gelu Voicu - fac echipă cu zece copii senzaționali care au urcat de-a lungul timpului pe scena show-ului, într-o competiție amuzantă jurizată de Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL. Cele opt vedete sunt împărțite în două tabere care se vor provoca, pe rând, la duel.

Astfel, cei care sparg gheața sunt Maria Dragomiroiu și Mario, un băiețel talentat pentru care scena nu pare să mai aibă secrete.

Perechea a interpretat piesa ”Condimente”, cântată de Ruby, aflată și ea în platou. Echipată în indiancă, doamna muzicii populare românești, a făcut o figură excelentă, mai ales că, la cei 61 de ani, Maria Dragomiroiu arată ca la 27 (cei ai lui Ruby). Și Mario a fost la înălțime, iar momentul lor se va duela cu... Ruby și Denisa.

”De când am apărut la Next Star, mi s-a umplut Facebook-ul cu gagici!” Cu ochelari pe nas, Mario e un cuceritor la zece ... Ruby, la un pas să cadă în cap! S-a urcat pe o funie și a făcut acrobații la înălțime, alături de Denisa: ”Ăsta se numeș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x