Antena Căutare

Lora a fost provocata de o concurenta sa lase zbantuiala!

In fiecare joi seara, de la ora 20.30, show-ul “Next Star” aduce in fata telespectatorilor ANTENEI 1 cei mai talentati si simpatici copii din Romania.

In fiecare joi seara, de la ora 20.30, show-ul “Next Star” aduce in fata telespectatorilor ANTENEI 1 cei mai talentati si simpatici copii din Romania. Si pentru juriul concursului, format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru, deciziile sunt din ce mai greu de luat. De altfel, pentru prima data la “Next Star”, Maria Carneci si Vasile Muraru, au fost atat de impresionanti de prestatia unor concurenti, incat au lacrimat.

Si Lora a fost supusa unei provocari de catre o ardeleanca de zece ani din Cluj. Iarina a spus catre cei prezenti in platou ca I se pare extrem de greu sa canti muzica populara- ea fiind inscrisa in concurs cu o piesa din repertoriul popular – si ca muzica usoara este de fapt “doar o zbantuiala”. Lora a acceptat fara ezitari provocarea, a imbracat o bundita frumos lucrata manual si, alaturi de taraf, a inceput sa cante. Cum se va descurca Lora, telespectatorii vor afla doar urmarind joi seara, de la ora 20.30, show-ul “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Omar l-a intervievat pe Connect-R, la "Neatza"... Show-ul Next Star se muta pe scena teatrului "Constantin Tanase"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x