Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. Amira, moment de divertisment prin teatru. Cum s-a descurcat fetița și ce i-au spus jurații

Amira a venit a Next Star cu un moment impresionant de amuzament, iar jurații au fost surprinși de energia pe care o are fetița.

Amira, la Next Star 2021 Galerie
Amira, moment unic de umor la Next Star 2021 | Antena 1

Amira a venit la Next Star 2021, pregătită să-i amuze pe jurați. Cu o energie debordantă și cu zâmbetul pe buze nelipsit de la ea, Amira a obținut 3 voturi de DA de la juriu.

Amira de la Next Star 2021 a pregătit un moment de divertisment care i-a amuzat pe jurați

Micuța Amira a venit la Next Star și a reușit să smulgă multe zâmbete și râsete de la juriu cu textul pe care l-a scris alături de mama ei.

Cele trei vedete din juriu au foat surprinse când au văzut-o jucând pe micuță și i-au ascultat textul bine redactat.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

„Sunt și actriță și modelă și pianistă. Sunt frumoasă, îmi plac defilările. Oamenii mă aplaudă, eu le arât cât de bine arăt. Timp liber am când imi fac temele. Mai desenez foarte rar, doar dacă nu mă cheamă la canto, teatru”, a spus ea înainte de a-și pune în scenă numărul de umor. „Voi spune un fel de două feluri de text pe care îl joc. O să inventez ca să le placă tuturor. Vreau să iasă foarte frumos”, a mai spus fetița.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lingvistic

„Bulgăre de energie. Ne-a făcut să râdem”, spune Loredana. Ștefan Bănică i-a dat câteva sfaturi, spunându-i să fie mai serioasă. “I-am spus printre glumițe niște lucruri serioase”, a spus el.

Amira a fost recompensată cu 3 de DA

Amira a fost recompensată cu trei voturi de DA de la juriu, semn că talentul pe care micuța îl are este unul impresionant.

„Fii atentă, să-mi promiți că nu te superi. Iar pentru actrița care ești pe scenă, răspunsul meu este DA”, i-a spus Dorian Popa. “Dacă privești viața prin ochii tăi, viața e mult mai frumoasă”, îi spune Lori.

„Amira, când eram mai mică decât tine, aveam o mamă care mă ajuta. Avem multe în comun. Eu te încurajez să fii liberă, să faci tot ce-ți trece prin cap. În această seară, răspunsul meu pentru tine este DA”, i-a spus Loredana.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Trupa de dans Mini District, spectacol complet pe scenă, după ce au stins luminile. Cum au dansat

„Pentru sinceritatea ta și pentru implicarea ta, ai un mare DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 19 iunie 2021. David Dincă i-a pus lacrimi în ochi Loredanei cântând „Hallelujah”, iar Ștefan și-a amintit de... Next Star, 19 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. David Dincă merge direct în Marea Finală a sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x