Antena Căutare

N-o sa-ti vina sa crezi ce vedeta de la noi poarta porecla de „Goe”!

E frumoasa, e sexy si nu te-ai fi asteptat niciodata sa poarte o asemenea porecla. Ei bine, Soranei Darclée Moga i-a ramas numele de Goe in familie. Si nu intamplator.

E frumoasa, e sexy si nu te-ai fi asteptat niciodata sa poarte o asemenea porecla. Ei bine, Soranei Darclée Moga i-a ramas numele de Goe in familie. Si nu intamplator.

Cand era mica, Sorana a avut ocazia sa calatoreasca alaturi de mama ei cu trenul, la Calarasi, unde le astepta restul familiei pentru o petrecere.

Cantareata a profitat de o clipa de neatentie a mamei sale si a tras semnalul de alarma, oprind trenul undeva in camp. Acum isi aminteste cu placere intregul moment, insa atunci doar in pielea ei sa nu fi fost.

„Nu m-am putut abtine cand am vazut maneta colorata pe perete. M-am ridicat pe varful picioarelor si m-am prins de ea. Mama m-a strigat, dar era prea tarziu. Eram sigura ca n-o sa se intample nimic, dar desfasurarea de forte care a urmat a fost impresionanta!”, isi aminteste amuzata Sorana.

Incepand de joi, 18 aprilie, telespectatorii o vor putea urmari pe Sorana in cel mai nou format de divertisment. „Next Star” este emisiunea in care protagonistii sunt cei mai talentati copii ai Romaniei, cu varste intre patru si zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc.

Dan Negru vorbeste despre showul de joi (20:30) de la Antena 1 prezentat de el: Next Star... Afla cine l-a descoperit pe Connect-R, unul dintre juratii de la "Next Star"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x