Noul sezon Next Star i-a dat mari bătăi de cap Loredanei Groza. Nu e deloc ușor să fii jurat: „Am coșmaruri noaptea din cauza asta! ”

În doar două zile, Next Star revine cu un nou sezon. Al zecelea, iar gala va fi cum altfel, dacă nu, de nota 10, cu un juriu pe măsură. Loredana Groza, Dorian Popa şi Ştefan Bănică intră în lumea copiilor, de la masa de jurat. Trebuie să descopere copii talentaţi. Foarte talentati. Cei mai talentati.

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu. Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa sunt jurații celui de-al zecelea sezon "Next Star".

„Toți copiii care au venit în fața noastră au fost absolut irezistibili! E foarte greu să spui NU, mai ales în fața unui copil. Am coșmaruri noaptea din cauza asta! Câteodată, Dorian îmi spune „Lori, trebuie să mai spunem și „nu”! Copiii trebuie să învețe că, în viață, mai sunt și situații de genul ăsta”. Problema este că, și dacă le spunem „da”, ei tot plâng”, a dezvăluit Loredana Groza.

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 12 martie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.

Ultimele știri