Antena Căutare

Povestea pălăriilor ne-a cucerit! „Lupul singuratic” Alex Beznea, în pielea mai multor personaje: de la bețiv, la polițis și doamna grijulie!

În ediția a doua a sezonului 8 de la Next Star, Alex Bezneaa demonstrat cum e să intri in pielea mai multor personaje în aceeași piesă de teatru.

În ediția a doua a sezonului 8 de la Next Star, Alex Beznea, un „lup singuratic” așa cum se autocaracterizează, a demonstrat cum e să intri in pielea mai multor personaje în aceeași piesă de teatru.

Recunoaște că e un tocilar, că vrea să fie singur până la 18 ani și că e pasionat de teatru! A spus o poveste, iar fiecare personaj a fost jucat inegalabil de talentatul copilaș! De la bețiv, la polițist, la doamna grijulie și pompierul buclucaș, nimic nu a fost prea greu de interpretat pentru carismaticul Alex!

Povestea pălăriilor ne-a cucerit! Dar pe voi?

Are miere în glas, dar nu și lumina ochilor! Sara Lupchian ne-a arătat cum e să fii "Cu un picior in rai"... Aretha Franklin, bucuroși să te revedem! Briana Gusu, vom mai auzi de tine! Golden Star-ul a fost dat cu toată inima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x