Next Star

Ne revedem în curând!

VIDEO! Vocea ei îți va face pielea de găină. O puștoaică testează un aparat de karaoke și paralizează tot în jur: "I will always love you", cântată dumnezeiește într-un supermarket

 

O voce de "Next Star", un glas care răsună până la cer și înapoi și zeci de oameni care rămân pe loc atunci când o aud. 

Un clip care surprinde o puștoaică aflată într-un supermarket, care apucă un microfon pus la vânzare, alături de o instalație de karaoke, a devenit viral pe internet.

Fata, undeva la 12-13 ani, interpretează "I will always love you", piesă a regretatei Whitney Houston. Și o face într-un mod impresionant, cei aflați în magazin strângându-se laolaltă pentru a o asculta preț de câteva minute.

Impresionant... 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe