Antena Căutare

"Am fugit, am fugit și n-am mai putut". De frica lui Nea Mărin, direct în colții unui câine fioros. Liviu Vârciu a sărit din lac în puț: "Să se aleagă praful de tine!"

Pentru că orice nelegiuire atrage după sine o pedeapsă, nici Liviu nu  scăpat de furia lui Nea Marin. După ce a fugit cu maşina, artistul nostru îşi primeşte acum "recompensa".

Pentru că orice nelegiuire atrage după sine o pedeapsă, nici Liviu nu scăpat de furia lui Nea Marin. După ce a fugit cu maşina, artistul nostru îşi primeşte acum "recompensa".

Şi tăticuţul nu s-a lăsat. L-ar fi alergat până la Bucureşti, doar doar să i trag vreo două nuiele pe spate. Nu a reuşit, dar un căţeluş a reuşit să îl răzbune.

În goana lui nebună, pentru a se apăra din calea uraganului, Liviu a sărit gardul unei case unde, ce să vezi?, un căţeluş fioros l-a întâmpinat de cum a pus piciorul în curte. Şi a sărit ca ars!

Vârciu fură o mașină și evadează. Fericit nevoie mare, se dezbracă și îi arată fundul "tăticuțului": "Hod... Distracție de top! „Poftiți la muncă” a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x