Antena Căutare

"Dacă eu nu udam pietrele, cine se gândea la ele, amărâtele? Le călca toată lumea în picioare". Liviu Vârciu și-o caută cu lumânarea și face crize de isterie: "Bă, turbatule!"

În timp ce Liviu Vârciu este mulțumit de munca pe care o depune alături echipa sa de muncitori, Nea Mărin nu este de aceeași părere și îl ia la bătaie.

În timp ce Liviu Vârciu este mulțumit de munca pe care o depune alături echipa sa de muncitori, Nea Mărin nu este de aceeași părere și îl ia la bătaie.

"Dacă eu nu udam pietrele, cine se gândea la ele, amărâtele? Le călca toată lumea în picioare". Şi uite aşa se dezlănţuie Nea Marin, iar Liviu aleargă frumuşel, cât îl ţin picioarele.

Reproşuri la adresa lui au avut şi fetele de la Cheky Girls, din nou: "Pe bune? Nu a făcut nimic. Am rămas eu singură. Am spălat toată camera".

Iar circul a continuat. Nea Marin trecut la categoria grea.

"Mărin și Liviu = Love Story". Inimioare, dedicații și nuiele pe spinare. Liviu a trezit monstrul din Nea Mări... "Nu știu să o frec, iartă-mă!" Mustul le-a dat mari bătăi de cap vedetelor: "Ah ce nervi am pe mine, să s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x