Antena Căutare

Dan Helciug a inventat un sistem de învârtire a fusului la o șezătoare din Avrig, în emisiunea ”Poftiți la muncă”

Împreună cu Oana Roman și Marius Elisei, Anamaria Prodan, Nea Mărin și Liviu Vârciu, artistul Dan Helciug a muncit de dimineața până seara în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” care va fi difuzată luni 12 și marți 13 decembrie, la Antena 1 de la ora 20:30

Împreună cu Oana Roman și Marius Elisei, Anamaria Prodan, Nea Mărin și Liviu Vârciu, artistul Dan Helciug a muncit de dimineața până seara în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă” care va fi difuzată luni 12 și marți 13 decembrie, la Antena 1 de la ora 20:30.

Această nouă provocare pentru vedete a avut loc într-un decor elegant, la conacul Brukenthal din Avrig, lângă Sibiu. Pentru Dan cel mai dificil moment a fost trezitul de dimineață. Dar nu pentru că el ar dormi mult de obicei ci pentru că ”după câteva ore de somn și ore întregi de muncă, la 8:00 când apărea Nea Marin fresh la ușă, pregătit ca de nuntă, îmi venea sa mă împuşc... sau... să-l împuşc :)”, își amintește artistul, căruia însă i-a plăcut foarte mult atmosfera de lucru și ”trupa de șoc” din care a făcut parte. El povestește că s-a distrat copios urmărind scene ca din filmele de comedie ai căror protagoniști au fost Nea Mărin și Liviu Vârciu. Deși nici el nu a scăpat de mustrări. ”Nea Mărin urlă din principiu, eu așa zic. Bănuiesc că atunci când s-a născut, toate ursitoarele lui se certau în gura mare!”, se amuză Dan, mai ales că nu s-a dat în lături de la muncă.

El a cules și a curățat știuleții de porumb, a adunat paie, a hrănit cai, o bivoliță, cerbi și căprioare, a făcut pâine la un laborator, a cântat și a dansat la o șezătoare, unde a fost și foarte creativ, inventând un sistem de învârtit fusul pe podea, ca titirezul. Cel mai mult s-a amuzat la cules de ciuperci, unde a găsit doar una singură și fiind maestru de ceremonii la balul de palat, în rolul de ajutor al baronului, personaj interpretat de Oana Roman. ”Mi-au plăcut foarte mult costumele de epocă, a fost una dintre cele mai minunate experiențe trăite de mine într-un show tv. M-am distrat copios în rolul de Master of Ceremony și de pianist de la curtea Baronului”, spune Dan.

Ce i-a lipsit cel mai mult în timpul filmărilor și cât de bine s-a achitat de toate sarcinile sale, telespectatorii vor vedea în această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”, de la ora 20:30, la Antena

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x