Antena Căutare

Diseară, la „Poftiţi la Nea Mărin”, Liviu Vârciu îl abandoneazã pe Andrei în lupta cu Nea Mărin

Cea de-a cincea ediție a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin” continuă în această seară, de la 20.00, la Antena 1, iar echipa va suferi o nouă modificare. Liviu Vârciu este nevoit să îl lase singur pe Andrei pentru a se întoarce în Snagov, acolo unde filmeazã pentru serialul „Fructul Oprit”.

Cea de-a cincea ediție a reality show-ului „Poftiți la Nea Mărin” continuă în această seară, de la 20.00, la Antena 1, iar echipa va suferi o nouă modificare, de data aceasta fiind una foarte importantă. Liviu Vârciu este nevoit să îl lase singur pe Andrei în confruntarea cu Nea Mărin pentru a se întoarce în Snagov, acolo unde acesta filmeazã pentru serialul „Fructul Oprit”.

„I-am spus lui Andrei că eu trebuie să plec câteva zile, mai am o pizzerie, la Snagov, în serialul `Fructul Oprit`, dar îl las cum trebuie, îl las pe plus mult, cu mâncare, cu Fernando şi cu restul echipei noastre. Ştiu că se va descurca!”, va mărturisi Liviu. Cei doi se vor pune de acord că lupta cu Nea Mărin meritã orice sacrificiu. „Faţa lui, expresia lui, cu ochii fugiţi în fundul capului, când vede că ne merge bine, toate lucrurile astea merită să ne chinuim aşa pe terasă ca să strângem mai mulţi bani decât el”, va mai completa Liviu.

Diseară, la „Poftiţi la Nea Mărin”, Liviu Vârciu îl abandoneazã pe Andrei în lupta cu Nea Mărin

Totodată, cei doi recunosc că fără Fernando, pe care au reuşit să îl „fure” din bucătăria lui Nea Mărin, plecarea lui nu ar fi fost posibilă. „Fernando e un plus foarte mare pentru noi, pentru că are o energie foarte bună. Nouă ne e ruşine să ne etalăm, să dansăm, să strigăm, el face lucrurile astea atât de firesc, încât ne dă o lecţie, dar şi o durere de cap. Nu mai poţi să zici doar că te doare capul că a bătut vântul. Când ţi-e lumea mai dragă, îţi urlă cineva în ureche. Măcar e bine că îţi alungă din gândurile negre!”, a mai glumit el.

Dacă vor reuşi cu ajutorul lui Fernando să câştige această ediţie, dar şi cum se va descurca Nea Mărin alături de surorile Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, Şerban Copoţ şi Coco Marinescu, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie „Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Coco Marinescu, show de zile mari pe litoral! A confundat sarcina lui Nea Mărin cu un număr de stand up comedy! „Haideți... Râzi cu lacrimi! Surorile de la Cheeky Girls s-au luptat cu albinele și Nea Mărin s-a amuzat copios!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x