Antena Căutare

Lacrimi în coțul ochilor, bucurie-curcubeu în suflet! Cosmin Pleșa, orfanul pentru care copilăria a însemnat „supraviețuire în lagăr”, și-a văzut casa pentru prima dată!

Nea Mărin, Coana Mița și Liviu Vârciu, Oana Roman și Marius Elisei, Anamaria Prodan și Dan Helciug chiar au demonstrat că sunt capabili de muncă!  

Nea Mărin, Coana Mița și Liviu Vârciu, Oana Roman și Marius Elisei, Anamaria Prodan și Dan Helciug chiar au demonstrat că sunt capabili de muncă!

Iar roadele muncii lor s-a văzut pe chipul lui Ioan Cosmin Pleșa, orfanul pentru care copilăria a însemnat „supraviețuire în lagăr”. Tânărul greu încercat de soartă și-a văzut casa pentru prima dată!

În plus, a fost și angajat ca ajutor de bucătar la Palatul Brukenthal Avrig! „Au transformat un om al străzii într-unul al viselor frumoase! Vă mulțumesc din suflet!”, a spus, plângând, Cosmin.

”Dacă aș vrea să-mi explim într-un cuvânt copilăria aș spune supraviețuire”, și-a început povestea tristă de viață Ioan Cosmin Pleșa, un tânăr care a cunoscut din fașă ce înseamnă durerea și singurătatea. Avea 700 de grame când s-a născut, dar mama l-a abandonat în spital. Vedetele și nea Mărin au bătut la uși foarte multe, iar cea a Palatului Brukenthal s-a deschis pentru Cosmin! Un job de bucătar și un acoperiș deasupra capului: vedetele au reușit o adevărată minune!

Oriunde se duce dă de „o pestriță!”. Băieții fac rost de un purceluș cu pete, pestriț „Nu mai suport cuvântul ăsta!”. Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x