Antena Căutare

"Nu le are cu băgarea!". Gabriela de la Cheeky Girls, muncă de bărbat adevărat: "Vezi să nu miști, că-i lărgești gaura"

Gabriela de la Cheeky Girls a avut de făcut muncă de bărbat adevărat. Artistă a fost pusă de Augustin să dea găuri în perete cu bormașina. Și ce mai imagini!

Gabriela de la Cheeky Girls a avut de făcut muncă de bărbat adevărat. Artistă a fost pusă de Augustin să dea găuri în perete cu bormașina. Și ce mai imagini!

"Uşor, Dă-i, dă-i, dă-i! Vezi să nu te mişti stânga-dreapta, că-i lărgeşti gaura prea tare", o avertizează grijului, îi timp ce se ocupă să îi ţină echilibru.

În tot acest timp, nici coana Miă nu pierde timpul, alături de Mitoșeru. Cei doi s-au apucat de montarea unor obiecte de mobilier: "Doamne, dacă de acum nu mai vezi gaura! Nu le are cu băgarea".

Surorile Cheeky Girls, puse în dificultate: "Nu aveam sutien. Și așa nu am ce arăta"... "Mărin și Liviu = Love Story". Inimioare, dedicații și nuiele pe spinare. Liviu a trezit monstrul din Nea Mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x