Căutare Live

Cum arată Maria, mama lui Liviu Vârciu. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune din România, dar în ciuda notorietății de care se bucură, este o persoană discretă.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune din România

Instagram

Se întâmplă rar ca Liviu Vârciu să expună cele mai importante persoane din viața sa, fie că este vorba despre iubită, copii sau propria mama.

Recent, fostul solist de la LA a făcut o excepție și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu mama sa.

În fotografia care i-a încântat pe fani, Liviu și Maria Vârciu stau îmbrățișați și privesc spre obiectivul camerei de fotografiat.

Citește și: Cum arăta Liviu Vârciu în 2007. Reacția fanilor când au văzut poza din arhiva starului

La descrierea capturii, co-prezentatorul de la Poftiți la circ a scris simplu: ”Mama”, cuvânt urmat de o mulțime de inimioare.

Cum s-a făcut cunoscut Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a debutat în 1998 ca solist în L.A. În următorii șase ani a lansat opt albume de muzică de petrecere, perioadă în care a furat inimile multor doamne și domnișoare.

Cu toate acestea, formația s-a destrămat în 2005 și carismaticul artist s-a orientat către meseria de actor. A apărut în mai multe producții și chiar a fost moderatorul unor emisiuni de succes.

Anii au trecut, iar Liviu Vârciu a reușit să se împlinească din toate punctele de vedere. Este tatăl a trei copii și de câțiva ani se iubește cu Anda Călin, cea care îl completează perfect.

Citește și: Liviu Varciu i-a organizat o petrecere de vis fetiței lui. Cum a sărbătorit-o pe Anastasia | Video

Popularitatea nu i-a scăzut, ci din contră. Liviu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și, bineînțeles, se numără printre cei mai doriți bărbați din România.

Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu

În urmă cu câteva luni, Anda Călin Anda mărturisea că beneficiază de ajutor în creșterea copiilor ei, atât din partea mamei sale, cât și din partea Mariei Vârciu.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama. Mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor.

Citește și: Toată lumea îl ştie pe Liviu Vârciu, dar puțini știu cum arată iubita lui, Anda Călin! Este extrem de frumoasă! | Foto

Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru că atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu.”, declara ea pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, goală în așternuturi si fără machiaj. Cum arată la primele ore ale dimineții... Dovada că ADDA a slăbit spectaculos. Cum arată în rochia pe care o purta când era adolescentă...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x