Antena Căutare

Bătaie cu frișcă între vedete la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” Cum arată după marea confruntare

Pregătirile pentru prima nuntă de la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” aduc și o bătaie cu frișcă între vedete, mai ceva ca-n Stan și Bran.

Pregătirile pentru prima nuntă de la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” aduc și o bătaie cu frișcă între vedete, mai ceva ca-n Stan și Bran.

Aflate la un laborator de cofetărie unde sunt puse la treabă pentru a strange bani, vedetele dau naștere unui moment extrem de dulce, la propriu. Andrei de la Alb Negru o stropește pe Daniela Crudu cu frișcă, aceasta ripostează și de aici până la o bătaie cu frișcă mai e doar un pas.

În loc să orneze prăjiturile din tăvi, vedetele ajung să se bată cu frișcă și să transforme bucătăria într-un loc greu de descris. „Mi-ai distrus genele”, va țipa Daniela Crudu la Andrei, în timp ce Andreea Mantea va adăuga: „Nu aveai cum să te ții pe picioare”.

Luni și marți, de la 20.30, la Antena 1, Liviu Vârciu conduce un excavator la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”... Luni şi marţi, 14-15 septembrie, de la 20:30, Andreea Mantea, Daniela Crudu, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu pun umăru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x