Antena Căutare

Daniela Crudu a dat nas în nas cu Nea Mărin! Nu a scăpat nici acum de spaima vedetelor

Burlăciţa Daniela Crudu vorbeşte despre cel mai greu moment din "Poftiţi de vă iubiţi", dar şi despre cel mai amuzant

Burlăciţa Daniela Crudu vorbeşte despre cel mai greu moment din "Poftiţi de vă iubiţi", dar şi despre cel mai amuzant

Nea Mărin are toamna aceasta ajutoare de nădejde. În misiunea de a organiza perfect nunta mai multor cupluri cu povești frumoase, simpaticul maestru de ceremonii va pune la treabă vedetele din showbiz-ul autohton. Una dintre acestea este si Daniela Crudu.

"Eram super obosită, am venit cu acelaşi bagaj pe care l-am avut şi la filmările pentru Burlăciţa, nu am avut timp să mai trec pe acasă. Ne-am certat toată perioada în care am filmat, pentru că nu am putut să pricep ce vrea, iar asta îl enerva la culme. Nu suportă să vadă că cineva nu e implicat şi atunci au ieşit scântei imediat", a spus Daniela.

Aşa cum era de aşteptat, Cruduţa nu s-a lăsat mai prejos şi i-a făcut peri albi lui Nea Marin. "Am găsit un ski jet, am vrut să fug cu el, dar până să-l conving pe proprietar am încurcat ski jet-urile şi el nu m-a mai lăsat. Am găsit apoi o altă variantă: am plecat cu un Kaiac-canoe, doar că Nea Marin a venit după mine cu o barcă mai mare, a legat-o pe a mea de a lui şi apoi…să te ţii", povesteşte amuzata Burlăciţa.

Au fost, desigur, şi momente grele. Deşi pare ciudat, cel mai greu moment pentru Daniela a fost prinsul buchetului miresei: "M-am luptat tare de tot pentru el".

Nu rataţi LUNI, 14 septembrie, ora 20:30, PREMIERA emisiunii "Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți", doar la Antena1!

Chef Florin Dumitrescu, ajutorul lui Nea Mărin, printre stelele gastronomiei mondiale... Daniela Crudu vorbeşte pentru prima oară despre NUNTĂ! Locaţia este una ŞOC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x