Antena Căutare

Gina Pistol, Diana Munteanu, Nicoleta Luciu, Nicolai Tand și CRBL, câteva dintre vedetele care muncesc la nunți la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”

Nea Mărin are toamna aceasta ajutoare de nădejde. În misiunea de a organiza perfect nunta mai multor cupluri cu povești frumoase, simpaticul maestru de ceremonii va pune la treabă vedetele din showbiz-ul autohton

Nea Mărin are toamna aceasta ajutoare de nădejde. În misiunea de a organiza perfect nunta mai multor cupluri cu povești frumoase, simpaticul maestru de ceremonii va pune la treabă vedetele din showbiz-ul autohton

Dacă cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își fac echipe în bucătărie pentru a asigura cel mai bun meniu de nuntă, vedetele strunite de Nea Mărin vor simți pe pielea lor ce înseamnă să ai responsabilitatea organizării unei nunți. Fie că au mai trecut prin asta sau nu, fiecare în parte va primi sarcini precise de a căror îndeplinire depinde succesul celei mai frumoase zile din viața însurățeilor. Nicoleta Luciu, Diana Munteanu, CRBL, Daniela Crudu, Nicolai Tand sau Gina Pistol sunt doar câteva dintre vedetele care trec la treabă în noul sezon ce debutează la Antena 1 din 14 septembrie, în fiecare luni și marți de la 20.30.

„Sunt chiar mai exigent cu vedetele, de data asta”, avertizează Nea Mărin. „Pentru că responsabilitatea este foarte mare. Nu i-am altoit ca în alte dăți pentru că am reușit să îi mobilizez de la bun început și să-i fac să înțeleagă ce sarcini importante au de îndeplinit. Este un proiect care îmi place mai mult ca oricare altul, chiar dacă a fost foarte greu. E un proiect pe gustul meu, mai ales că eu lucrez Central național de conservare și valorificare a creației populare din cadrul Ministerului Culturii și asta fac, cercetare, promovare a tradițiilor populare. Iar greu a fost pentru că, imaginați-va cum e să faci o nuntă în șase zile, să organizezi totul în cele mai mici detalii, de la verighete, la meniu, muzică etc. Nu e lucru puțin. A fost greu, m-a solicitat, dar imi place extrem de mult acest proiect”, mai spune acesta.

Cu aceeași bucurie și drag s-au implicat în acest proiect și vedetele, mai ales că unele dintre acestea au mai trecut prin mâna lui Nea Mărin și, deși au muncit pe rupte, au ajuns să-l îndrăgească foarte mult. „Noul sezon „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” mi-a oferit posibilitatea să trăiesc momente unice și frumoase. Organizarea unei nunți este un lucru greu, eu știu asta din experiența mea, dar să organizezi o nuntă în șase zile e o nebunie pe care numai Nea Mărin poate să o facă”, povestește Diana Munteanu. „Îl iubesc pe Nea Mărin, am mai spus asta și el știe, așa că am răspuns prezent și asa va fi mereu. Îmi place să muncesc și să ajut și sunt mai mult decât fericită că am putut fi parte din cea mai frumoasă zi a acelor oameni. Am organizat o nuntă de poveste! Am muncit mult, am dormit câte trei, patru ore pe noapte, dar bucuria imensă și satisfacția de la final au fost mai mari decât îmi puteam imagina! Am fost secretara lui Nea Mărin, responsabilă cu agenda și ordinea de zi și sper că am făcut treabă bună și am reușit să oferim o zi de neuitat tinerilor căsătoriți”, mai spune Diana.

Și Nicoleta Luciu spune că a muncit din greu la filmări, de la cărat diverse obiecte, la făcut curățenie, muls capre, servit la mese și tăiat lemne, dar bucuria din ochii nuntașilor a compensate din plin. „Având în vedere că am venit să facem una dintre cele mai frumoase zile din viața acestei perechi minunate, toată lumea a muncit pe branci. A iesit de poveste totul. Cred că nu s-a plâns nimeni. Dacă ar fi s-o iau de la capăt aș face-o cu drag. Nea Mărin a avut grijă să ne rupă oasele ca să iasă perfect. Si așa a ieșit! Când ai asemenea responsabilități trebuie să știi să le faci față”, își amintește Nicoleta.

Nici pentru Gina Pistol nu a fost ușor, mai ales că frumoasa blondină a avut și ceva probleme de sănătate. Cu toate acestea, Gina povestește că s-a mobilizat și a pus umărul la organizarea unei superbe nunți tradiționale. „Rezultatul a fost cel pe care ni l-am propus, adică o nuntă ca-n povești. Numai că sezonul acesta, m-am certat rău cu Nea Mărin, care parcă înnebunise! Am avut ghinionul să am o criză de bilă chiar în perioada filmărilor și mi-a fost rău aproape în fiecare zi. Numai că neastâmpăratul Nea Mărin, a stat cu gura pe mine non-stop și m-a certat, pentru că voia să fiu ca nouă. Iar pe mine mă știți că nu tac dacă cineva se ia de mine. Așa că sezonul ăsta am fost la cuțite și cred că nu mai sunt preferata lui”, își amintește, acum amuzată, Gina.

Iar Nicolai Tand povestește care au fost provocările pe care le-au resimțit atunci când au avut de pus la punct o nuntă în Maramureș: „Să faci o nuntă în ziua de astăzi e foarte greu pentru că îți ia foarte mult timp. Trebuie să te ocupi de asta cu un an inainte. În august, în Maramureș se întorc toți moroșenii de peste tot. E foarte greu să găsești local pentru nuntă, pentru că perioada este extrem de aglomerată. E greu să găsești muzică, să faci aranjamentele florale, să decorezi, să găsești bucătari, ospătari, pentru că mai toți sunt arvuniti. E foarte greu. În același timp e o provocare. A fost foarte stresant, obositor, a trebuit să muncim pentru orice lucru, n-am scăpat coasa din mână, am sculptat, am tăiat lemne, am făcut o canapea cap-coadă, chiar am făcut foarte multe lucruri pe bune. Au fost multe zile în care terminam munca la 1 noaptea, dar în același timp scopul a fost unul atât de fain și motivația atât de puternică, încât ne-am simțit foarte bine.”

Nu ratati LUNI, 14 septembrie, ora 20:30, PREMIERA emisiunii "Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți", doar la Antena1!

Sume fabuloase! TOP 5 cele mai scumpe nunţi din istorie... Aşa nu te-ai fi aşteptat să o vezi pe Daniela Crudu! "Burlăciţa" a îmbrăcat rochia de mireasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x