Antena Căutare

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente pe care nu le va uita prea curând! Ce i-a făcut Nea Mărin?

Mihai Mitoșeru a trecut prin chinurile iadului după ce biciul lui Nea Mărin a pus iar vedetele la treabă!

Mihai Mitoșeru a trecut prin chinurile iadului după ce biciul lui Nea Mărin a pus iar vedetele la treabă!

Ce vi s-a părut cel mai greu din toată participarea la emisiunea ”Poftiți la muncă”? Ce situații v-au provocat cu adevărat?

La fiecare ediție la care m-am dus, și sunt vreo patru, totul mi s-a părut greu. Munca în sine mi se pare grea, pentru că este una pe care nu o fac și nu am făcut-o niciodată. Nici nu am avut de ce și unde și, în plus, mama m-a ținut în puf...

Dar în mod special, în ediția aceasta, cea mai dificilă a fost treaba legată de struguri. Nu am știut că e atât de greu să faci vin și să faci must. Și nici să culegi strugurii. Am cules ore nesfârșite, în fiecare zi. Și ca să înțelegeți, niciodată nu știam ce urmează, pentru că Nea Mărin nu ne spunea. De exemplu, culegeam struguri și credeam că am terminat. Și a doua zi, cum ne reveneam îl auzeam ”culegem și noi niște struguri azi?” Acum nu îmi mai trebuie să beau nici vin, nici must.

Ce v-a plăcut cel mai mult?

Am cunoscut un băiat super modest, drăguț, educat și cu probleme reale. Mama lui e bolnavă, el a ținut și a crescut o familie întreagă și nu voia decât să muncească și să aibă un loc unde să stea. Și noi am reușit să îl ajutăm. I-am găsit un loc unde să doarmă, acolo unde am cules strugurii și cu toată munca noastră am reușit să îl ajutăm și să mobilăm foarte frumos cele două camere și bucătăria. Și a primit și de muncă tot aici.

V-a certat vreodată nea Mărin? De ce?

Nea Mărin? El mai întâi dă și apoi te ceartă! Ăsta e salutul lui către mine. Îmi dă o palmă și are o palmă grea.. Și el știe că eu nu mă pricep!

Ce ați învățat de la Nea Mărin?

Am învățat multe! Prea multe și nevastă mea s-a prins și mă pune să fac. Mama a văzut și ea că se poate J Ea l-a sunat pe Nea Mărin să îmi spună să zic o dată ”da” și să mă căsătoresc.

Și a și venit la nunta mea, a fost un moment așa frumos! În ziua aceea ei plecau la Timișoara cu un spectacol și mergeau cu microbuzul așa că nu ar fi avut cum să ajungă la mine, la starea civilă. Și nu mă așteptam deloc să-l văd. Și m-am trezit cu o palmă pe spate și aud ”fir’ai tu al dracului”. A fost foarte emoționant pentru mine. Și să îl văd pe el și toți prietenii mei acolo! Iar Nea Mărin... e un profesor extraordinar. Și nu numai de dans. Ci și de viață. M-a pregătit pentru viață, serios. Și încă mai am multe lucruri de învățat, dar nu înseamnă că mă mai duc să mă mai bată nebunul :)

A fost vreun lucru pe care nu l-ați făcut niciodată și l-ați făcut acum?

Absolut tot ce am făcut, nu mai făcusem niciodată. Ba nu, mint, mai luasem palme și înjurături de la Nea Mărin. În rest, totul a fost nou.

Ce v-a lipsit cel mai mult din rutina sau obiectele obișnuite cât timp ați fost la Poftiți?

Odihna, am avut nevoie de trei zile să îmi revin după ce m-am întors acasă... Și centrul vechi, pe care îl vizitez des.

Vă rugăm povestiți-ne (cu detalii) un moment de la filmări în care ați râs cu lacrimi (o întâmplare amuzantă în care ați fost protagonist).

Mi-a plăcut contactul cu publicul. Noi trebuie să facem bani, să vindem din strugurii pe care îi culesesem. Și Nea Mărin a fost șmecher sau a zis că e. Când am ajuns în piață ne-am așezat toți în mijloc lăzile și s-au și strâns oamenii. El a făcut echipele și a ținut cu fiu-su, evident, pe care l-a pus în echipă cu el. Iar pe mine, pe Coana Mița și pe Monica de la Cheeky ne-a trimis să stăm în fundul pieței, si am luat și noi trei lăzi. Nu era nimeni în jurul nostru J Dar am început, am urcat-o pe asta mică pe tarabă, eu am început cu gura mare, că la asta mă pricep și am atras mulți oameni. Apoi am început să ne plimbăm prin piață, să le zic să facem poze… Ce să mai, ne-am dat și peste cap și la final am câștigat proba.

Surorile Cheeky au avut cel mai mult de furcă cu strugurii, la ”Poftiți la muncă”! Princ e calvar au trecut divele?... Mihai Mitoșeru își amintește cu emoție de ziua căsătoriei lui, când Nea Mărin i-a făcut o surpriză ce s-a lăsat tot cu ....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x