Antena Căutare

Mihai Mitoșeru își amintește cu emoție de ziua căsătoriei lui, când Nea Mărin i-a făcut o surpriză ce s-a lăsat tot cu ...palme!

Cu mult umor, Mihai Mitoșeru povestește ce aventuri a trăit la ”Poftiți la muncă”, în ediția care va fi difuzată la Antena 1 luni, 19 și marți 20 decembrie, de la ora 20:30.

Cu mult umor, Mihai Mitoșeru povestește ce aventuri a trăit la ”Poftiți la muncă”, în ediția care va fi difuzată la Antena 1 luni, 19 și marți 20 decembrie, de la ora 20:30.

Provocările s-au ținut lanț pentru el pentru că ”la fiecare ediție la care m-am dus, și sunt vreo patru, totul mi s-a părut greu. Munca în sine mi se pare grea, pentru că este una pe care nu o fac și nu am făcut-o niciodată. Nici nu am avut de ce și unde și, în plus, mama m-a ținut în puf... ”, spune Mihai.

Însă, în această ediție, cel mai mult i-au dat de furcă strugurii pe care i-a cules în fiecare zi, crezând de fiecare dată că nu o va lua de la capăt a doua zi. Și palmele lui Nea Mărin, despre care spune că ”el mai întâi dă și apoi te ceartă! Ăsta e salutul lui către mine”.

Însă Mitoșeru îi este foarte recunoscător lui Nea Mărin de la care declară că a învățat foarte multe. ”E un profesor extraordinar. Și nu numai de dans. Ci și de viață. M-a pregătit pentru viață, serios”, însă din păcate acest proces a fost observat și de soția, dar și de mama lui, după cum glumește el. ”Și uite așa s-a prins nevastă mea că încep să mă pricep și mă pune și ea să fac. Nu mai spun că, în primele dăți a văzut mama la televizor ce militărie făcea Nea Mărin cu mine și că se poate, ceea ce ea nu reușise. Și l-a sunat să îmi spună să zic o dată <da> și să mă căsătoresc”, își amintește Mihai.

Și așa s-a și întâmplat, în plus Mihai îi atribuie tot lui Nea Mărin și câteva lacrimi vărsate, de emoție. ”În ziua în care eu mă cununam civil l-am invitat pe Nea Mărin, dar el pleca la Timișoara cu un spectacol și mergea cu microbuzul așa că nu ar fi avut cum să ajungă. Și nu mă așteptam deloc să-l văd. Dar m-am trezit cu o palmă pe spate și aud <fir’ai tu al dracului”>. A fost foarte emoționant! Să îl văd pe el și toți prietenii mei acolo!”, dar deși recunoaște că mai are multe lucruri de învățat, spune că asta ”nu înseamnă că mă duc să mă mai bată nebunul :)”.

Cum a început și mai ales cum s-a terminat epopeea strugurilor, culesul, căratul și vânzarea lor, telespectatorii vor afla urmărind această ediție a emisiunii ”Poftiți la muncă”, la Antena 1 de la ora 20:30.

Mihai Mitoșeru a trecut prin momente pe care nu le va uita prea curând! Ce i-a făcut Nea Mărin?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x