Antena Căutare

„Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” a fost urmărit de peste 1,5 milioane de telespectatori

Ediția de marți, 15 septembrie, a show-ului în care Nea Mărin pune vedetele la treabă pentru a organiza nunți de vis a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Ediția de marți, 15 septembrie, a show-ului în care Nea Mărin pune vedetele la treabă pentru a organiza nunți de vis a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Peste 1,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări urmăreau emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45.

Show-ul „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” s-a clasat pe primul lor în topul audiențelor pe toate targeturile. Așa se face că pe publicul din mediul urban Antena 1 a obținut în intervalul orar 20.30-23.30 o audiență medie de 6,9 puncte de rating și 16 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu o medie de 4,9 puncte de rating și 11,3 procente din cota de piață.

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 7,5 puncte de rating și 20,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul secund cu o audiență medie de 6,3 puncte de rating și 17,3 % cota de piață.

La nivelul întregii populații a țării, show-ul de la Antena 1 a fost lider cu 6,1 puncte de rating și 14,3 procente din cota de piață, Pro Tv fiind al doilea cu 5 puncte de rating și 11,8 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul întregii zile, pe toate categoriile de public.

Pe publicul comercial, Antena 1 a fost liderul zilei cu o medie de 2,8 puncte de rating și 18,7 % cota de piață, urmat de Pro Tv cu 2,3 puncte de rating și 15,8 % cota de piață. Raportul se păstrează și la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 obținând o medie a zilei de 2,8 puncte de rating și 15,3 % cota de piață, urmată de Pro Tv cu 2,2 puncte de rating și 11,9 procente din cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a fost liderul zilei de 15 septembrie cu o medie de 2,5 puncte de rating și 14,5 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul secund cu 2,1 puncte de rating și 12,2 % cota de piață.

Sursa: Kantar Media

Căzătură EPICĂ! Daniela Crudu, probleme de echilibru pe scări: "Trebuie să intru în reparaţii"... Îi este frică de insecte! Cinci lucruri pe care nu le ştiai despre Chef Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x