Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Jador, fermecat de o tânără din Corbu: „Suflete pereche”

Nea Marin și-a dus echipa în livadă. Printre mere și prune a avut timp să fie pețitoare pentru Jador.

colaj jador, logo poftiți pe la noi, poftiți în dobrogea, jador, nea marin, tânără blondă și tatăl ei în livadă Galerie
Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate în fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ruby i-a fermecat pe colegi cu ținuta sa: „Vai de capul meu!”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Cum a încercat să o cucerească: „Viitoarea mea soție”

„Nea Marin era angrenat într-o discuție cu patronul. Alții muncesc, eu fac actvitățile mele... de munca mea”, spune Jador.

„Eu sunt Ionuț”, se prezintă el tinerei de la depozit. „Suntem perfecți. Juvete pereche.”

„Tu te ocupi de marketing să înțeleg”, spune el.

„Mie îmi place să am discuții interesante cu fetele”, mărturisește artistul.

Între timp, echipa culege mere.

„Eu am mâini de Albă ca Zăpada, de mama vitregă, vezi?” glumește Ruby.

Sonny îi arată jongleriile sale lui Ruby.

„Întotdeauna mi-am dorit să fac treaba asta”, spune cântăreața.

Nea Marin îi surprinde și îi îndeamnă cu bățul să se apuce de muncă.

„Stătea cu mărul ăla în mână până când eu mă uitam la el”, susține nea Marin.

„Uite, cu Liviu am lucrat foarte bine”, îi spune Sonny.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Nea Marin și-a luat revanșa după 12 ani. Ce i-a făcut lui Vârciu

Între timp, Jador se declară foarte interesat de legumicultură. El continuă discuția cu domnișoara de la marketing.

„Mi-a plăcut atitudinea ei (...) dă dovadă de inteligență”, susține cântărețul. „Eu eram atent la ochii ei, pentru că era superbă.”

În tot acest timp, Liviu și Adriana Trandafir sunt la marochiărie și încearcă să facă obiecte din piele.

„Marea mirare a fost că Liviu Vârciu s-a activat”, spune Adriana Trandafir. „Nu se mai dădea plecat de acolo. (...) Aici intervine nebunia acestei emisiuni. (...) Posibilitatea să cunoști oameni de la care nu te aștepți să înveți lucruri.”

„Chiar e harnic rău domnul Vârciu”, susține Rikito Watanabe.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ruby vede o găină cu probleme: „Nu pot să văd animale îndurerate”

La livadă însă, lucrurile se aprind.

„Eu te ciuruiesc”, îl amenință nea Marin pe Sonny.

„Sunt oameni care muncesc mai lent și oameni care muncesc mai repede, dar până la urmă toată lumea muncește”, se apără Sonny. „Trebuie să muncești la ritmul lui, repede-repede ca un nebun.”

„Jador s-a dus la cules de fete”, spune Patrizia Paglieri.

Cântărețul i-o prezintă lui nea Marin: „Fă cunoștințp cu fata domnului, viitoarea mea soție!”

„Vai de capul tău”, spune nea Marin.

„Eu de-o fată d-asta am nevoie”, spune Jador.

„Dacă e o fată deșteaptă cum să ia un prost ca tine?” îl întreabă nea Marin.

„Nea Marin m-a făcut praf”, susține Jador, nemulțumit de reclama făcută.

„Până acum și-a făcut viața frumoasă și mi-a spus așa că în curând vrea să găsească o fată frumoasă, să se căsătorească și eu să-i organizez nunta”, îi spune nea Marin fetei.

„Parcă a mai îmbunat-o cumva pe fată. Să sperăm că la spectacol va veni și ea”, spune Jador.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. „A venit și băiatul meu!” Liviu Vârciu, apariție surpriză

Tot ce trebuie să știi despre sespre sezonul 10 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!

Începând cu 20 mai, nea Marin revine la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 20 mai 2024. Vedetele, impresionate până la lacrimi de povestea doamnei Floarea

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le pofteşte alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Vedetele au mers la muls de capre: „Asta înseamnă să fi... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 21 mai 2024. Ploaia le-a blocat pe vedete în câmp: „De aici nu mai ple...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x