Antena Căutare

Power Couple România, 11 martie 2024. Ce dezvăluiri emoționante a făcut Emi de la Noaptea Târziu despre greutățile din liceu

Emi de la Noaptea Târziu a făcut dezvăluiri emoționante despre greutățile din liceu în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024. O mulțime de oameni suferă de aceeași afecțiune care i-a ridicat mari probleme la proba de 5000 de euro.

Colaj cu Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina în timpul unei probe la Power Couple România Galerie
Emi de la Noaptea Târziu a făcut dezvăluiri emoționante despre greutățile din liceu în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024 | Antena 1

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se numără printre cuplurile care au întâmpinat probleme la proba „Mă înec în dragostea ta” din ediția 16 Power Couple România, de pe 11 martie 2024. Tânărului i-a fost foarte greu să se scufunde în butoiul cu apă în timp ce stătea cu capul în jos.

Haosul s-a dezlănțuit atunci când soțul Mădălinei și-a dat seama că nu poate să găsească o poziție ideală pentru a-și ajuta partenera să se cațere până la panoul cu emoticoane. Așadar, nervii au fost nelipsiți de pe micile ecrane ale publicului.

Pentru că este o fire care se enervează ușor, concurentul nu a ezitat să „arunce” cu replici dure în fața camerelor de filmat. Deși a primit sfaturi din partea soției și a lui Dani Oțil, lui i-a fost dificil să își găsească echilibrul.

„Mai mult m-au încurcat!”, a zis Emi de la Noaptea Târziu.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după probă

Panica l-a cuprins pe tânăr în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024. Emi de la Noaptea Târziu a spus în nenumărate rânduri că nu poate să ducă la final misiunea pentru că se îneacă.

„Am făcut un atac de panică, mi s-a încleștat tot corpul. Auzeam tot ce mi se spunea. Trăgeam de mine, dar nu mă mișcam deloc!”, a mai povestit concurentul.

„Probabil că eu făcând și Facultatea de Medicină de asta sunt construită așa. Noi din facultate am fost cumva învățați să fim detașați încât să ne concentrăm strict pe ceea ce avem de făcut! Dacă te emoționezi și te pierzi nu mai poți să duci la final planul de salvare”, a dezvăluit Mădălina.

Ce dezvăluiri emoționante a făcut Emi de la Noaptea Târziu despre greutățile din liceu în ediția 16 din Power Couple România de pe 11 martie 2024

Proba „Mă înec în dragostea ta” l-a făcut pe Emi de la Noaptea Târziu să facă dezvăluiri emoționante despre greutățile din liceu. Concurentul a declarat că a început să aibă atacuri de panică încă din adolescență.

„Am avut niște episoade foarte violente, din somn! A fost ceva foarte rău la mine!”, a dezvăluit tânărul.

„În momentul în care ne-am cunoscut a spus la revedere de la atacurile de panică”, l-a completat Mădălina cu zâmbetul pe buze.

„Da pentru că nu ți-am mai zis eu ție”, a mai spus Emi de la Noaptea Târziu.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

Un lucru este cert, prima probă din etapa finală de la Power Couple România a fost extrem de grea pentru cupluri. Deși au încercat să facă tot ce au putut pentru a pune mâna pe miza uriașă a provocării, echipelor le-a fost dificil să treacă peste marele obstacol: butoiul cu apă.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea, momente tensionate la probă. De ce a intervenit Dan... Daiana Anghel, adevărul despre certurile cu soțul ei, Sorin Gonțea, la Power Couple România. Cum se înțeleg de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x