Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 mai 2022. Liviu Vârciu, gest neașteptat după ce a văzut o tabletă jucărie. Ce a făcut Iuliana Luciu: „Așteaptă”

Liviu Vâriciu a amuzat publicul în ediția 72 din sezonul 2 Prețul cel bun. Prezentatorul TV a apelat la un gest total neașteptat când a văzut o tabletă jucărie, iar Iuliana Luciu a încercat să-l oprească. Hai să vezi întreg momentul.

Colaj cu Liviu Vârciu și Iuliana Luciu în trei ipostaze diferite la Prețul cel bun Galerie
Liviu Vâriciu a amuzat publicul în ediția 72 din sezonul 2 Prețul cel bun. Prezentatorul TV a apelat la un gest total neașteptat când a văzut o tabletă jucărie, iar Iuliana Luciu a încercat să-l oprească | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de momentele amuzante la începutul ediției 72 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Liviu Vârciu s-a aflat din nou în centrul atenției după ce colegul său a anunțat prima licitație din această seară.

„Să înceapă nebunia!”, a fost replica prezentatorului TV înainte să vadă produsul pe care Iuliana Luciu îl aduce în platoul show-ului de divertisment.

Citește și: Prețul cel bun, 9 mai 2022. Cum a reacționat Liviu Vârciu când Alexandra i-a spus că este idolul său din copilărie

În timp ce Andrei Ștefănescu oferea informații despre tableta jucărie aflată la licitație, Liviu Vârciu nu s-a putut abține și a început să apese pe toate butoanele de pe ecranul acesteia.

Cum a reacționat Iuliana Luciu la gestul neașteptat al lui Liviu Vârciu de la Prețul cel bun

Nerăbdarea prezentatorului TV a luat-o prin surprindere pe Iuliana Luciu, care nu a ezitat să-i ofere câteva replici de-a dreptul savuroase.

„Așteaptă un pic! E pentru copiii, Liviu”, i-a spus coprezentatoarea de la Prețul cel bun.

Între cei doi a urmat un schimb savuros de replici care au amuzat publicul.

„Are foarte multă răbdare Liviu”, a mai continuat ea.

Citește și: Prețul cel bun, 6 mai 2022. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat de ce face facultate. Reacția lui Andrei Ștefănescu

Prezentatorul TV i-a răspuns colegei sale imediat: „Dar nu îmi place!”

În cele din urmă, Iuliana Luciu s-a decis să își învețe colegul cum funcționează tableta jucărie pusă în joc la prima licitație din această seară de la Prețul cel bun.

„Așa, pe doi. M-ai dus prea mult la 3!”, a mai spus prezentatorul TV.

„Uite, ceva nou!”, i-a mai zis Iuliana Luciu.

„Cât de tare! Începem licitația”, a fost replica de final a lui Liviu Vârciu, vizibil amuzat de situație.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 5 mai 2022. Meseria acestui concurent l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să exclame: „Mi se pare foarte tare”

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 9 mai 2022. Cum a reacționat Liviu Vârciu când Alexandra i-a spus că este idolul său din copilărie... Prețul cel bun, 11 mai 2022. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a auzit că Nicoleta Mihai practică box: „Mă scuzați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x