Antena Căutare

Prețul cel bun, 11 martie 2022. Cristian i-a amuzat pe prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

În ediția de Prețul cel bun de pe 11 martie au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase.

Prețul cel bun, 11 martie 2022. Cristian i-a amuzat pe prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu Galerie
Cristian i-a amuzat pe prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun. Stând de vorbă cu Cristian, Andrei Ștefănescu a aflat că are o poveste de familie impresionantă.

„M-am născut în România. Tatăl meu e din Congo, mama mea e româncă, dar e tot de culoare pentur că tatăl ei era din Nigeria. M-am năsut în București. Eu sunt kinetoterapeut. Am făcut multe persoane bine”, s-a prezentat Cristian.

Cristian a stârnit hohote de râs când a început să enumere premiile pe care vrea să le câștige.

„Mi-aș dori să câștig un laptop, un televizor, o vacanță în Japonia sau o mașină”, a spu Cristian.

„Ai venit cu lista ca la Moș Crăciun”, a răspuns zâmbind Andrei Ștefănescu.

Cum s-a desfășurat prima licitație din ediția de pe 11 martie 2022 de la Prețul cel bun

Patru concurenți s-au aflat la pupitru în timpul primei licitații din ediția de pe 11 martie 2022 de la Prețul cel bun.

„Nici papauci, nici covor. Aparat pufeșenii roz cu vibrații care încălzește picioarele și le masează”

Eleana a estimate produsul la 65 de lei, Cristian a spus 70 de lei, 72 de lei a spus Carmen, iar Iudida 60.

„Prima licitație a fost câștigată de Carmen care s-a apropiat cel maim ult de realitate, 78 valorând papuceii noștri”, a spus Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 3 martie 2022. Surpriză de proporții pentru Andrei Ștefănescu. O persoană dragă lui a fost concurent în seara asta

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 4 martie 2022. Motivul pentru care această concurentă i-a zis lui Andrei Ștefănescu că arată mai bine în realitate

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 10 martie 2022. Georgian are un lucru în comun cu Liviu Vârciu. Despre ce e vorba și cum a reacționat ve...
Video Preţul cel bun sezonul 5, 22 septembrie 2023. Branco a pierdut în finală o super bucătărie complet mobilată Preţul cel bun sezonul 5, 22 septembrie 2023. Branco a pierdut în finală o super bucătărie complet mobilată Vineri, 22.09.2023, 19:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
x