Antena Căutare

Prețul cel bun, 2 noiembrie. Soțul unei concurente l-a făcut pe Vârciu să spună: „Ce e în mintea ta să-ți pui secretară soția?”

Soțul unei concurente de la Prețul cel bun 2021, 2 noiembrie, l-a surprins pe Liviu Vârciu care nu a putut să-și stăpânească o anumită curiozitate și i-a pus o întrebare în mod direct.

Soțul unei concurente de la Prețul cel bun, 2 noiembrie, l-a făcut pe Vârciu să spună: „Ce e în mintea ta să-ți pui secretară soția?” Galerie
Soțul unei concurente de la Prețul cel bun, 2 noiembrie, l-a făcut pe Vârciu să spună: „Ce e în mintea ta să-ți pui secretară soția?” | Antena 1

Concurenta Cristina l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu cu meseria sa. Aceasta este, printre altele, secretara soțului ei, iar Liviu Vârciu a ținut să afle cum de a avut el ideea de a-și angaja nevasta ca secretară, când ar fi putut angaja pe oricine altcineva.

Concurenta de la Prețul cel bun, 2 noiembrie, care e secretara soțului ei. Ce i-a spus Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a fost surprins de meseria pe care o are o concurentă de la Prețul cel bun, 2 noiembrie. Aceasta este secretara soțului ei și nu a ezitat s spună acest lucru. Desigur, ea mai are și alte profesii: este instructor auto și antreprenor.

Citește și: Prețul cel bun, 1 noiembrie. O concurentă îl face pe Andrei Ștefănescu să zică: „Cred că m-am îndrăgostit”. Cu ce se ocupă aceasta

„Ce credeți? Avem o câștigătoare, Cristina, vino lângă mine. Cu ce te ocupi?”, o întreabă Liviu Vârciu pe concurentă.

„Sunt secretară. Șeful meu este acolo”, spune concurenta de la Prețul cel bun. „Ești secretară la soțul tău?”, o întreabă Liviu Vârciu. „Da”, răspunde ea.

„Cât de rău...ce e în mintea ta să-ți pui secretară soția? Mereu mi-am dorit biroul meu, dar să nu intre nevasta mea mereu: „Vrei o cafea?”.”, spune Liviu Vârciu. „Nu poate trăi fără mine”, îl apăra ea pe soțul ei.

„Eu am auzit-o, m-am trezit auzind Nu poți trăi fără mine. Ce diabolice sunteți. Mai faci și altceva în afară de a fi secretară la soțul tău?”, spune Liviu Vârciu.

„Da, mai sunt și antreprenor, dar și instructor auto”, mai adaugă ea.

Citește și: Prețul cel bun, 29 octombrie. Florina i-a amintit lui Liviu Vârciu de copilărie. Ce meserie are concurenta: „Ce mândru eram”

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 2 noiembrie. Concurentul care i-a amintit lui Liviu Vârciu de Moș Crăciun: „Să vină la toată lumea”... Prețul cel bun, 2 noiembrie. Concurenta care l-a surprins total pe Vârciu cu meseria pe care o are. Cu ce invitați a ven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x