Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Florin a câștigat un fotoliu de masaj. Cum a reacționat când și-a văzut premiul

Florin Dumitrescu, tizul chef-ului de la Chfi la cuțite a venit la Prețul cel bun dornic să câștige cât mai multe premii.

Florin Dumitrescu a avut o reacție haioasă, când a câștigat premiul la Prețul cel bun

Antena 1

Florin a câștigat cea de-a doua licitație a ediției 11 de la Prețul cel bun, așa că a venit în al doilea joc unde a fost pus la bătaie un fotoliu încălzit, de masaj.

„Chiar am nevoie pentru mijloc” a spus concurentul încântat de premiul pus în joc.

Pentru a-l câștiga, Florin a trebuit să ghicească prețul correct al fotoliului alegând două numere de pe o tablă cu 9 variante.

Astfel, concurentul a trebuit să aleagă primele două și ultimele două cifre ale fotoliului care are un preț format din 4 cifre. Concurentul a avut la îndemână 4 încercări și 9 numere și anume: 19, 21, 25, 63, 23, 00, 50, 99, 22.

Citește și: Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Adrian a dat cu zarul, iar ce s-a întâmplat apoi l-a amuzat pe Liviu Vârciu

Cum s-a descurcat Florin Dumitrescu la jocul de la Prețul cel bun

Mai întâi, Florin a ales varianta 60 care s-a dovedit a fi greșită, apoi a fost mai atent în privința deciziei sale, alegând apoi 21, variantă care s-a dovedit a fi începutul prețului cel bun.

Pus în situația de a ghici finalul prețului cel bun, Florin a ales varianta 50, care a fost greșită, iar apoi s-a lăsat purtat de vocea publicului, alegând varianta de 99, cea corectă.

Florin a alergat spre premiul său în valoare de 2199 de lei: „Mă duc să-l dau pe Matias la o parte”, a spus concurentul, făcând referire la co-prezentatorul care era așezat pe fotoliu.

Citește și: Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat X și 0. Cine a câștigat

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Liviu Vârciu a remarcat un detaliu inedit la concurenta Lavinia: „Hai să ne întoarce... Prețul cel bun, 20 septembrie 2021. Maria a câștigat două premii și i-a uimit pe prezentatori cu povestea sa...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x