Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat X și 0. Cine a câștigat

Denisa a câștigat prima licitație a ediței 10 de Prețul cel bun, așadar a jucat și prima probă: X și 0. Ulterior, cei doi prezentatori și-au dorit să joace și ei, iar victorios a ieșit Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au distrat pe cinste, după ce Denisa a câștigat un laptop la Prețul cel bun

Antena 1

Liviu Vârciu a mărturisit că X și 0 este jocul lui preferat și i-a explicat Denisei ce trebuie să facă pentru a câștiga 2 X-uri pe care să le atașeze pe tabelă.

Prezentatorul i-a oferit Denisei un X și pentur a câștiga alte două concurenta a trebuit să ghicească prețul cel bun a două obiecte, având la îndemână două variante de răspuns.

Denisa a câștigat un laptop portabil, pentru că a ghicit că prăjitorul de pâine costă 68 de lei și fierul de călcat 84.

Citește și: Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii

Denisa a câștigat un laptop la Prețul cel bun

Denisa a făcut o linie cu 3 X-uri câștigând astfel laptopul mult dorit.

Pentru că pe tablă se afla un X ascuns, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus pariu

„Tu crezi că e sus eu zic că este la mijloc. Plătești masa mâine”, i-a spus Liviu Vârciu colegului său.

Liviu Vârciu a avut dreptate și a făcut o linie de X pe diagonală, iar apoi nu și-a mai încăput în piele de fericire. A strgat cât a putut de tare: „Am câștigat”, a dansat în platou și chiar a ridicat-o în brațe pe concurentă.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii... Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Adrian a dat cu zarul, iar ce s-a întâmplat apoi l-a amuzat pe Liviu Vârciu...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x