Căutare Live

Prețul cel bun, 21 octombrie. Concurenta pe care Andrei Ștefănescu a aplaudat-o. Ce a mărturisit aceasta

În a 34-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 octombrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, o aplaudă pe doamna Liliana, concurentă care face o mărturisire despre fetița sa.

Doamna Liliana a înfiat o fetiță pe care o crește cu mare drag, iar față de gestul său cei prezenți în platou au avut numai cuvinte de laudă.

Antena 1/ Prețul cel bun

În a 34-a ediție de la „Preţul cel bun”, Constantin, Alina, Liliana și Sorin au fost aleși din public de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pentru a participa la joc. Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al bunului, dar nu mai mare de prețul real al obiectului.

Doamna Liliana a venit la Prețul cel bun să câștige tot și iată că a reușit rapid să nimerească un preț corect și să treacă la un alt nivel al jocului.

Când a venit lângă Liviu Vârciu, acesta a întrebat-o de familie, iar doamna Liliana a răspuns cât se poate de sincer. Veselă și plină de energie aceasta vorebște despsre fetița sa adolescentă.

Concurenta de la Prețul cel bun, 21 octombrie, care primește zeci de aplauze după o mărturisire

Mărturisirea ei a starnit un ropot de aplauze în platou. Andrei Ștefănescu a aplauta-o și el cu zâmbetul pe buze.

Doamna Liliana a înfiat o fetiță pe care o crește cu mare drag, iar față de gestul său cei prezenți în platou au avut numai cuvinte de laudă.

Citește și: Prețul cel bun, 20 octombrie. Concurentul care a luat locul cameramanului. De ce a fost trimis să facă asta

“Sunt curios dacă aveți copii”, spune Liviu Vârciu.

“O fetiță, care e de 17 ani”, spune doamna Liliana.

“Să vă trăiască! Adolescentă, bravo!”, spune admirativ Liviu Vârciu.

“Este a noastră, nu e făcută de noi, dar e crescută de noi”, mărturisește doamna Liliana, moment în care toată sala a început să aplaude.

“Bravooo”, spune entuziasmat Andrei șTefănescu și o aplaudă din tot sufletul pe doamna Liliana.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

“Ați făcut un lucru foarte frumos! Ați înfiat un copil, nu? Pentru asta vă felicit, doamnă! Să o aplaudăm pe doamna Liliana. Să dea Dumnezeu să fie bine”, mai adaugă Liviu Vârciu.

În continuare, Liliana a trecut la un joc în care a fost nevoie să aleagă patru cifre de pe o tablă, astfel încât să nimerească prețul corect al unui uscător de rufe. Din nefericire, aceasta nu a ghicit, dar nu a fost dezamăgită, ci și-a păstrat entuziasmul, căci a trecut în finală!

Citește și: Prețul cel bun, 20 octombrie. Concurenta care nu și-a putut stăpâni emoțiile când și-a auzit numele:"Aveți nevoie de o asistenta?"

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 20 octombrie. Concurenta pe care Liviu Vârciu a rugat-o să-și lase numarul la intrare, pentru Andrei Stefanescu

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 20 octombrie. Concurentul care a luat locul cameramanului. De ce a fost trimis să facă asta... Prețul cel bun, 21 octombrie. Dialog savuros între Liviu Vârciu și doamna profesoară de matematică...
Ultimele știri